Emo, Emo Resimleri, Emo Avatarları, Emo Kız Resimleri, Punk Resimleri,Emo nickleri: Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri

31 Mart 2008 Pazartesi

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri

Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin 13’üncüsü 3 Mart Pazartesi gecesi Gevende’nin sahne aldığı konserle başladı.


Geçtiğimiz yıl toplam 305 grubun katılımıyla rekor sayıda müzisyeni ve onların müzisyen dostlarını bir araya getiren Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin 13.sü, dün gece, üç sene öncenin birincisi ve farklı tarzlarıyla kendi dinleyen kesimini hemen oluşturan Gevende konseriyle başladı.

13 yıldır Teoman, Nekropski Hayko Cepkin, Replikas, Dorian, Direc-t, Kurban, Gevende gibi birçok ünlü ismi müzik dünyasına kazandıran Roxy Müzik Günleri’ne katılım için genç müzisyenler, 3 Mart 2008 Pazartesi gününden 14 Nisan 2008 Pazartesi gününe kadar başvuruda bulunabilecekler.

BillBoard dergisi, Radyo Eksen, MTV Türkiye, Germir Palas tarafından da desteklenen Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri kendine güvenen, müzik üretmek isteyen tüm gençlerin çalışmalarını bekliyor!

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri jürisi şu isimlerden oluşuyor: Taner Öngür (Moğollor), Hakan Tamar, Ece Duyar (Tuborg), Murat Hasarı (müzisyen), Murat Meriç, Ömer Ahunbay ve Hakan Özer (Jinglehouse), Oğuz Kaplangı (Elec-Trip Records), Meltem Fıratlı (Billboard), Hakan Aldemir (MTV), Şirin Güven (Cumhuriyet), Berrin Karakaş (Tempo), Kaan Yüceil (Roxy).

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri’ne nasıl katılabilirsiniz?
Tuborg 12. Roxy Müzik Günleri’ne katılmak isteyen müzisyen ve gruplar kendi besteleri olan en az iki parçanın yer aldığı demo CD’yi başvuru formuyla birlikte Roxy, Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:7 Beyoğlu adresine gönderebilecekler. 23 Nisan 2008 Çarşamba günü gerçekleşecek ilk elemenin ardından finale kalanlar, 24 Nisan 2008, Perşembe günü www.roxy.com.tr internet sitesinde açıklanacak. Finalistler 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde Roxy’de jüri önünde canlı performans sergileyecekler.

Roxy Müzik Günleri 2008 kazananları 15 Mayıs 2008, Perşembe gecesi açıklanacak. Yarışmada dereceye girenler para ödülünün yanı sıra Tuborg, Roxy ve Jüri özel ödüllerini de kazanma şansı yakalayacaklar.


Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri Takvimi

3 Mart- 14 Nisan 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri başvuru tarihleri
23 Nisan Finalistlerin belirlenmesi
24 Nisan Finalistlerin açıklanması
3 Mayıs Roxy Müzik Günleri Müzik Atölyeleri
5 Mayıs I. Performans Gecesi
6 Mayıs II. Performans Gecesi
7 Mayıs III. Performans Gecesi
8 Mayıs IV. Performans Gecesi
15 Mayıs 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri Ödül Gecesi

0 yorum bulunuyor: