Emo, Emo Resimleri, Emo Avatarları, Emo Kız Resimleri, Punk Resimleri,Emo nickleri: Emo Nedir??

12 Aralık 2007 Çarşamba

Emo Nedir??

emo nedir


Emo 1moda 1müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır.

En popüler 5 emo
1-cute is what we aim for
2-avengeld sevenfold
3-the early november
4-hellogoodbye
5-quietdrive
Öncülerinden my chemical romance`yi örnek verebiliriz.
*disco değil retro olmak,
*2 el kıyafetler
*eskimiş yırtık converseler
*kızlarda kendilerinin kestiği w boyadığı kısa saçlar (yada renkli.kırmızı,mor,yeşil vs. akla ne gelirse)w yataktan yeni çıktım modundaki saçlar,
*günlük..en emoların en önemli kişisel şeyi,içine yazdıkları şiirlerini yaşadıklarını dier emo arkadaşlarıyla paylaşırlar
*siyah oje(yıpranmış)
*emo kızları genellikle pop kültürüne baş kaldırır.
-emo kızları nlerden nefret eder:
justin timberlake,avril lavigne,konserlere para verip girmek,kendilerini kısıtlamaya çalışan erkek arkadaş,piercing!lerine laf eden aile


En sıkı 10 emo:
1 my chemical romance
2 fall out boy
3 a.f.i.
4 panic ! at the disco
5 hoobastank
6 death cap of cutie
7 modest mouse
8 taking back sunday
9 dashboard confessional
10 weezer


-justin timberlake,avril lavigne,kuaförden çıkmayan kızlar,eski kız arkadaşları,tüm popüler metal grupları,ailesinin göz kalemine laf etmesi.

emo`ların favori filmleri:
1 spider-man
2 donnie darko
3 american beauty
4 everything is IIIuminated
5 fight club
6 garden state
7 titanic
8 requim for a dream
9 basketball diaries
10 eternal sunshine of the spotlessmind



durden
the apathy eulogy
asteria
bayside
Circle Takes the Square
City of Caterpillar
Embrace
Emo Summer
mozart season
a thorn for every heart
ı hate myself
orchid
pg.99
rites of spring
emery
the early failure
sunny day real estate
mineral
jimmy eats world
yesterdays rising

Tipik EMO özellikleri:

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm


2. Saçlarını genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırırlar. Arkada kalan kısımları ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karıştırırlar. Bu absürd görünüm, "şekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir.

3. Yüzlerinin gözüken kısımlarına bol miktarda (paralarının yettiği kadarıyla) piercing yaptırırlar. Ne kadar piercingleri varsa o kadar "havalı"dırlar.

4. Yüzlerinin gözüken kısmında "aptal" bir ifade vardır. Bu gerçek bir "loser" gibi görünme isteğinin mantığını hala çözemedim şahsen.

5. Mümkün olduğu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptırırlar. Dövmeye asla "dövme" demezler. Kesinlikle "tatoo" derler. Bu onların "cool" olma anlayışıdır. Görünmeyen yerlerine yaptırmalarının sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir.

6. Hep marka şeyler giymeye çalışırlar ama alışveriş yaptıkları yerler de bellidir. Converse ve Vans en kıymetli markalarıdır. Nasıl "kel" bir emo olmazsa en az 5 Converse'i olmayan bir emo da olamaz.

7. Takıldıkları 2 yer vardır: İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi.

8. Kızları da erkekleri de biseksüeldir. Onlar için cinsiyetin fazla bir anlamı yoktur. Önlerine gelen her emoyla yiyişebilirler. Erkek erkeğe, erkek-kıza, kız-kıza...

9. Bazı emo kızlarda metalci erkek tavlama güdüsü gelişmiştir. Bu kısım uzun saç fetişidir.

10. Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo (? bknz: "Ne alaka") gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır.

11. Her emo kız mutlaka gay birine aşık olduğunu zanneder. Ör: Ville Vallo.

12. Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. Bunların hepsi aynı boyda (1.60), aynı kiloda (50), aynı saç şekline sahip (face-off), aynı ayakkabılar, aynı pantolonlar ve aynı gömlekler giyen, aynı bileklikleri takan, kısaca tamamen aynı insanlardır. Sözde karakterlerine kadar. bu yüzden emo avlamak çok kolaydır. Çok azdıysanız ve yapacak başka birşeyiniz yoksa yoldan geçen bi emo kızından sigara isteyerek bunu yapabilirsiniz. (Zira onlar birini kafalamak için hep bu yolu kullanırlar)

13. Bira içmek onlar için marifettir. 1 kutu alkolsüz (!) biradan sonra yamulurlar. Hiç olmazsa yamulmuş numarası yaparlar ki etrafındaki erkekler ya da kızlar bunları daha kolay yiyebilsin. Yaptıkları bütün saçmalıkları alkolün üzerine atabilirler böylece.

14. Zararlı maddeler kullanmak onlar için marifettir. Çünkü bu tip şeyler, bulunması çok zor birşeydir onlara göre.Buldukları şeyi de hazine gibi saklar, çok iyi bir halt yiyormuş gibi bunu yaptıktan sonra da "ben bilmemne içtim" diye bağırırarak dolaşırlar.

15. Kendilerinin dejenere olmadığını, böyle olmanın onların varoluşlarında olduğunu söylerler.

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth). Bu yüzden midir bilinmez, daha çok metalcilere yakın yerlerde takılırlar. Şekil 1 a: Moda sahili. (Geçen hafta bu civarda yüzlerce emo gördüğümü iddia etsem yalan söylemiş olmam heralde)

17. Kısaca punk'ların uzatılmış halidir. Biraz metalcilerden, biraz punklardan bişeyler alalım da şöyle ortaya karışık birşeyler yapalım mantığının ürünüdürler.

18. Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. Fakat emoların bile yeni nesili pek tanımamaktır zat-ı muhteremi =)

19. Genellikle intihara meyillidirler. Öyle olmasalar bile "emo" yasaları gereği öyleymiş gibi davranırlar.

20. Fotoğraf çekerken beli başlı 3 pozları vardır. Birincisi işaret parmaklarını ve orta parmaklarını uztıp, diğerlerini bükerek (yani ellerine silah şekli vererek) kafalarına dayarlar. İkincisi ellerine fotoğraf makinesini alarak kafalarına göre 80 derecelik bir açıyla tutarak kendilerini yukardan çekerler. Böylece kafaları karikatürlerdeki gibi kocaman çıkar gövdelerine göre. Komik olmaya çalıştıklarını düşünüyorum bu davranışla da.. Üçüncüsü ise artık klasikleşen şaşırma pozudur. Birşeye şaşırmış gibi yaparak tek ellerini açık olan ağızlarına kaparlar. Bu 3 poz şekli de emo olmanın altın kuralları arasındadır. Böyle pozları olmayan bir şahıs kendini emo olarak topluma kabul ettiremez.



eMo oLmaq bir AyrıCaLıktır...

136 yorum bulunuyor:

nehir dedi ki...

sen rock çı değilmisin???????

Unknown dedi ki...

hocam süper izlemişsin emoları tam anlattığın gibiler brovo sana

BEGÜM dedi ki...

siz kendinizi ne sanıyosunzda emolara laf sölüyosunuz allahın görgüsüzleri en azından emolar sizin gibi dağdan gelip hayatı anlamadan yaşamıyolar siz ayağınızda beyaz çorap üstünüzde ceket pantolon elinizde tespih ağır abi bodunda kaba ayı şekilde geziyosunuz dimi yollarda yolun ortasında tükürürsünüz nie kendi kokunuzdan miğdeniz bulaandığı için demi :D hahaha

deneme bir ki dedi ki...

ozentilikten baska bisi diil yaa hepiniz ozentisiniz emo olunca ne halt oluyor anlamadım insanlar hep baskalarının ifade sekilleriyle mi kendilerini ifade etmek zorundalar?
ya da hilkat garibesi gibi ortalıkta gezinmek kendini ifade etmek mi oluyor? eger oyle oluyorsa bu "ben bir hilkat garibesiyim artı biraz da moronlugum var" mı demek oluyor?

BabacaN_m89 dedi ki...

begüm senn sölediğin beyaz corap ceket pantolonelinde tesbih olanlar varya onlar senn savundun emolar kadar bçimsiz neolduğu belli deillerr önüne gelenden para isteyen dilenci tip onnla beraber olması içn sigara soran savunduğun emolar varya senn söledin o kişilerin üstüne bastığı corapları bile olamaz öle görüşü tarzı ve alayınıı....

eMojojuqh dedi ki...

béqümH dabduMh Zaa dévhaM éD bébéüM amq saLaqLarı zié LAn..!

cimbomlu__cocuk33 dedi ki...

valla süper yazmıssın dört dörlük anlatmıssın bu kişiliksizleri lanet olsun bunlara atalarımız boşu boşuna kurtarmıs bu toprakları bunların dini allahı yok yozlaşmış bi toplum oluoruz git gide müslüman onurlu türk benligimizi kaybedioruz yazıklar olsun bu ve bunlar gibi tiplere

hande dedi ki...

aynen ben de öyle düşünüyorum bi bileklik bi kıvırcık lahana gibi kafa.. al sana emo oldun:D komik ve boşsunuz bunlarla ugrascagnza kendiniz ve gelecegnizle ilgili bişiler yapmaya çalısın. türkceyi bozmakla, tipini kaydırmakla yani REZİL olmkla bi yere varılmıo malesf önce kafanın içini degistrceksin ve en önemlisi KENDİNİZ OLUN!.. benim de cevremde sonradan degisip bu tip gruplara yönelenler var. nedense bişi başaramaynlar ve kompleksli sınıf bu tip yolları denemeyi tercih ediyorlar. en azından bu şekilde dikkat cekebiliriz diye düsünüolar sanırım...

Tsugayu dedi ki...

eMojojuqh sen uzaylımısın ne biçim bir dil o kullandığın .... bunlar evlenip çoluk çocuk sahibi olmuyorlardır inş böyle mikrobun içinde geberip gitselerde biz kalanlar çocuklarımız adam akıllı bi şekilde yetiştirsek böyle embesil özürlülere özenmesinler...

cRyinq Shamé-éviLdoéR dedi ki...

téq qéLiméyLé shüféé yfrum..! xd ßéqüM dfam éD hyaDm..! xd

cRyinq Shamé-éviLdoéR dedi ki...

féé héRks özénTi diiL..! önémLi oLanh qéRçq émoLuq..!! xd

sudishco dedi ki...

emoları güzelce izlemiş ve onları güzel anlatmış olabilirsin ama bu onları aşağılayarak tanıtmanı gerektirez!ha ayrıca da asıl zor olan emoları tavlamaktır!bak bakalım sapık bir erkek onun yanına yaklaştığında kızdan dayak yio mu yemio mu?!?Emo demek kendini özgürce ifade edebilmek demektir.istediğin cümleyi kurabilmek demektir.sana biri küfür ettiğn zaman karşılıksız kalmamak "ay sen nediysun" demeden ona lafı sokabilmek demektir.Emoluk iğnsanlığa aykırı bir şey de değildir.Emo olduğum için söylemiyorum bunları.Emoları çok iyi tanıdığım için söylüyorum.Onları senden daha iyi tanıdığıma da iddiaya girebilirim.Ayrıca da Emolar ayakda dikilmezler öyle hanım hanımcıklar gibi tam terisne yayılırlar..!onların en sevdiği yerde Taksim,Ortaköy Pazarı'dır...Her Emo aynı boyda ya da aynı kiloda olmak zorunda değildir.Begüm'ün de yanındayım ben.Başkalarının tarzına da laf etmeyin kendi tarzınıza da herkesin tarzı başka..sizin tarzınız bu bizim tarzımız da bu diye ayırt da etmeyin...Hepimiz insanız bi değişikliğimiz yok!sadece biz ASİ olmayı seviyoruz o kadar!sizi de eleştirmek bize düşmedi sizin de bizi eleştirmeniz...lütfen konuyu uzatmayın bence..herkesin tarzına saygı duyun biraz.Başkalırna laf etmeden önce de bakın bir ben nasılım diye!!!

sudishco dedi ki...

emoları güzelce izlemiş ve onları güzel anlatmış olabilirsin ama bu onları aşağılayarak tanıtmanı gerektirez!ha ayrıca da asıl zor olan emoları tavlamaktır!bak bakalım sapık bir erkek onun yanına yaklaştığında kızdan dayak yio mu yemio mu?!?Emo demek kendini özgürce ifade edebilmek demektir.istediğin cümleyi kurabilmek demektir.sana biri küfür ettiğn zaman karşılıksız kalmamak "ay sen nediysun" demeden ona lafı sokabilmek demektir.Emoluk iğnsanlığa aykırı bir şey de değildir.Emo olduğum için söylemiyorum bunları.Emoları çok iyi tanıdığım için söylüyorum.Onları senden daha iyi tanıdığıma da iddiaya girebilirim.Ayrıca da Emolar ayakda dikilmezler öyle hanım hanımcıklar gibi tam terisne yayılırlar..!onların en sevdiği yerde Taksim,Ortaköy Pazarı'dır...Her Emo aynı boyda ya da aynı kiloda olmak zorunda değildir.Begüm'ün de yanındayım ben.Başkalarının tarzına da laf etmeyin kendi tarzınıza da herkesin tarzı başka..sizin tarzınız bu bizim tarzımız da bu diye ayırt da etmeyin...Hepimiz insanız bi değişikliğimiz yok!sadece biz ASİ olmayı seviyoruz o kadar!sizi de eleştirmek bize düşmedi sizin de bizi eleştirmeniz...lütfen konuyu uzatmayın bence..herkesin tarzına saygı duyun biraz.Başkalırna laf etmeden önce de bakın bir ben nasılım diye!!!

leydi02 dedi ki...

emolara dycek bişi yok bncek. ..toplumda siz biz ayrımı yapmayalım, adam gibi adam hıc kmseyi takmaz.genclerın öyle olmasında da bi sakınca göremiyorum ben

сHuсkу bоJhєqh dedi ki...

yHa PheN EmoLharı Çhoq SefHom PhenDhea Bhı Emoum qeash Sfe AnlAdUo ÖsenTy DienLer Qendİ ÖseNtiDhar Phu qdHa ........

Adsız dedi ki...

Öncelikle begüme söleyelim barii biz kendimizi insan sanıyoruz canım bu bir ikincisi beyaz çorap,ceket ve elinde tesbih olan insan en azından senn yozlaşmış kültüründen daha asildir bu ikii ayrıca çevreye sadce bu şekil giyinen insanlr varmış gibi baktıın için zatenn sende bi sorun olduu belli bu da üç canımm ve handeye katılıorumm siz hiç birşeyi beceremediğiniz içinn kız kıza,erkek erkeğe ilişkilerle kendinizi ispat etmeye çalışan tiplersiniz..Kullandığınız dill tam bi facia...Kendinizi insan görmediğiniz yada TÜRK görmediğiniz içinn saçma sapan bi dil üretmişsiniz sanırım..Ayrıca bize veya o tesbihle dolaşan arkadaşalara laf ediosun da acaba senn annen baban senn gibi sefil mi dolaşıo ortalık da çok merak ediorumm siz emojuluq oynamaya dewam edin akıl fukaraları...

leydi02 dedi ki...

arkadaslar ülkemizin genclerinin durumu ortada ebru_ dediği gibi o kullandıkları dil gercekten facia. tarzlarına lafım yok nasıl hareket etmek isterlerse ederler özgür bir birey hepsi fakat hepimiz bu toplumun bir bireyiyiz acıkcası siz biz ayrımı yapmak durumu zorlaştırır. yinede ülkemiz gecnlerin elinde sokakta türklüğü benimsememiş gibi ortada gezip farklı dil kullanan gencler,öte yandan amerikalı mankenlere özenipte 20 yasında bıcak altına yatan genc kızlarımız şöle bi düşününce ortaya hiçte hoş olmayan görüntüler cıkıyor.... ne denirki emolara nasıl isterlerse öyle yaşarlar unutmayalım her koyun kendi bacağından asılır

Adsız dedi ki...

her insanın hayata aynı pencereden bakması beklenilseydi insalık değişmez ve gelişmezdi.Birbirimizden farklıyız farklı seylerden hoslanıyor farklı seyleri sewiyor ve duygularımızı farklı sekillerde ifade ediyoruz.Bu farklılıklarımızı birbirimizin yuzune her defasında nefret dolu sozcuklerle vurarak aramıza duvarlar ormemize gerek yok emo diilim ama emoları cok iyi tanıyorum bu yazıyı yazan kişinin de emoları izleyip yorum yazması hos ama objektif olduguna inanmıyorum.Onemli olan farklı olmamız degil.Onemli olan farklarımızı sindirebilmiş olmamız.Bunu yapamayıp buradan toplum yozlasıyor cok uzgunum yazmakta son derece gereksiz.Bir emonun ya da NORMAL insanlar tarafından kınanan ve ozenti damgası yapıstırılan diger tarzları benimsemiş insanların NORMAL olarak nitelendirilen hiç kimseyi asagıladıgını gormedim.Belki de bu yuzden aradaki anlasılmazlık oranını bir kat daha arttıran NORMALlerdir.

asi_ROCK_kızı dedi ki...

BASKALARININ DERDI BIZIMI GERDI ARKADASLAR BIRAKIN TARTISMAYI YAAA...BOSWERIN SONU ÖLÜM BU DUNYANIN NE DIYE TARTISIOSUNUZ...BIZENE....ONLARDAN BIZENE...BIZDEN ONLARA NE....HERKEZ KENDI YAGINDA KAVRULSUN...BELKI BU DUNYADA BIRER TURK OLARAK INSAN OLARAK AYNI DEGILIZ VEYA AYNI OLMAMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPANLARDANIZ AMA,,,BIR GUN OBUR TARAFTA İŞTE HEPIMIZ BIRER VICUT OLACAGIZ...ANLAYAN ANLASIN BENI ANLAMAYANADA SAYGIM VAR ...HA EMO HA GOTHIC HA TIKYYY...NE OLURSAN OL INSAN OLMAYI BECER...BU VARSA SORUNDA KALMAMIS DEMEKTIR...YETERKI YASAMAYI BILIN VE YETERKI VICDAN VE INSAF SAHIBI OLUN...NE KENDINIZE ZARAR VERIN NE INSANLARA NE DUNYAYA...ZARARIN YOKSA ....HICBESEY ONEMLI DEIGLDIR YORMAYIN KENDINIZI ARKADASLAR....BOSWERINN....

asi_ROCK_kızı dedi ki...

bende rockcıyım varmı sozunuz...aama ınsan gıbı ınsanım bu bende oldugu surece kımse bısey dıyemez...

asi_ROCK_kızı dedi ki...

işte bu nedenle emolar bana kulak verın sadece yorumumu okuyun,,yeter....ınsan oldugunuzu gosterın ve turk olmaktan ınsan olmaktan grur duydugunuzu atanıza ve bı okadarda kendınıze saygınızın oldugunu gosterın bunu sunun sıze her ne dıyenlere ve ıstersenızde emo olun.....tesekkurederım..

trouble.maker dedi ki...

yha abi siz ne insanlarsınız yha parazzıt felan mısınızz ne dedıgınz anlasılmıo yoksa marstan mı geldınız ınsan olunda bırazcık öle anlaşalım tarz dıe evrıme gcırmıssınız resmen insan türünden uzaklasmıssınız bı ara emo kızlr gelınde saclarınızı tarım yosa yakında topluca bıtlenıceksınız bu arada gercekten mukemmel ızlenım yapmıssınız hocam ylaşım için tesekkurler he bıde sız merak etmeyın TURKIYEYI bu parazıtlere bırakmayız içiniz rahat olsun;)

Unknown dedi ki...

a.q salağı diosn ama sen bi kndne bak dnüp yarın öbürgn oturur çocuklarınlada emoca konuşursun :D artık enbesil gbii takılırsınız birliktee allahın özentileri insan olunn insana benzeyhn braz

maniaq dedi ki...

hepınızın anasını sıkıyım bıde bu a.q yerıne uye olmak gerıkıomus annenızı sıkmem ıcın emoymus pehh hepınızın anasını sıkıyım en ıyınızde a.q kahplerı yatakta cok ıyı yıgıdı oldur hakkını yeme yatakta ıyıler ama sıkmeden once 2 saat banyo yaptırnman gerekıor a.q kızları logar gıbı kokuyor bole a.q ucubelerıne bıde cvp yazıosunuz sızınde anennenızı sıkerdım ama emo lar daha becerıklı yatakta

Unknown dedi ki...

Kardeşim Basbayağı özentisniz işte
''elini vicdanına koy ve düşün''Emin ol ki anlıyacaksın ama zaman geçmiş olucak sonra ''güleksin kendine

''way be ya haci bi po. uğruna ne ler yapmısım die''

yalnız kurt dedi ki...

mehmmet ve aynı goruslu kardeşlerım sıze katılıyorum bunarın hepsı ozentı yurt ben yurt dsındayken emocu arkadaşlarım vardı gerçek emoculuk bole olmas ne lan bu sex mez sadce bunları dusunur bsımkıler dın elden gtmıs turkçeyı elden goturuyolar bunların dağdakılerden ne farkı kladıkı ulkeye sırf zyen yakında bzım çocuklarımızda bunlara ozencek nesılımız bozuyolar amk kızm olduguz gbı olun o kro dedıklerınzın saınn telıne degsmem szı allah turku korsun ve yuceltsın

yalnız kurt dedi ki...

yok kardeş bunların akıllacagı yok akıllanacklar ama iş işten gececek bu iş emocu denen erkeklerınde işine yarıyor heii kullanıyolar kızları vermişler gazı yuru kızm kım tutar senı

jelibon dedi ki...

sayın emolar neden bu kişinin yazdığı yoruma alınıyorsunuzki birazda olumlu düşünün mesela bir emo zararlı madde kullanmaz yada hava atmaz yada yapmacık olmaz ki zaten bu kişinin yazdığı emo tarzı değil zaten:D öpüldünüzzz bebişlerimm

zafernettr dedi ki...

emoluk bir tarzsa eğer türkiyede eyvah o zaman türkiyeye müslümanlıktan uzak boşuna cash hayatı yaşayan ameleler kendilerini ne zannederler bilemmki bunlar boş işler kendiniz olun bir de adam olun

Adsız dedi ki...

yha acıyorum su emoların halıne ne bıcım adamsınız bea kendınıze gelın dagdan inmiş diyosunuz bı kendınıze bakın ınsanlıktan cıkmıssnızz bu dunyada bole ahirette napcaksınızz gorucez.! akıl fukaralarıı .!allan rezıllerı parazitler walla acıyorum .!ananız babanız napıyo merak edıyom

turk dedi ki...

Özentisiniz!!emocuymuş rockcıymış punkcıymış siz kendinizi ne sanıyorsunuz türkçemizi bile bozdunuz satanistmisiniz ölmeyemi meğillisiniz atın kendinisi ucurumdan asaqı ınsanlara yansıtmayın gençleri kandırıp beyinlerini yıkayıp kendinize çekiyorsunuz esrar hap vs vs kullanıyorsunuz burdada kullanan var hemde tesbıhlı beyaz gomleklı ayı dedığınız adamlar kullanıyorlar ama en azından ınsanlar savunmuyorum asla o maddeyı kullanıpta adam dıye ama sızın gıbı turkcemızı bozan ınsanlıktan çıkmış koyuna benzeyen kafalarla ınsanları yoldan cıkaranlar değiller bende bir bayanım ben sızın gıbılere özenmıyorum cunku cok saçmasınız adete sızde namus din kalmamış bu dunyanın obur dunyasıda var bunu unutmayın sanmayınkı olucezde kurtulcaz olmeye meğillilermıs emolarmış rockcıymış rock dınlerdım eskıden satanıstlerın cogu rockcı dıye rock dınlemeyı bıraktım ben sızın satanıstten bı farkınız yok masum ınsanlarıda kendınıze cekıp durmayın dılencı gıbı gezınıp durursunuz onu bunu kafalarsınız siz bi gecelik insansınız değeriniz bı çöp kadar yok kendınızı rezıl etmeyı bukadar çok sevıyorsanız devam edın siz ınsan deqıl bı hayvan bıle olamazsınız turklerın ayaklarının altına paspas olacak değerde bı varlık bıle değilsiniz adilik diz boyu !!! TURKIYE TURK KALACAKTIR TURKCEMIZ BOZULMAYACAK SIZIN GIBI ADILERE BU TURKIYE KALMICAK KAFANIZI YORMAYIN

turk dedi ki...

Özentisiniz!!emocuymuş rockcıymış punkcıymış siz kendinizi ne sanıyorsunuz türkçemizi bile bozdunuz satanistmisiniz ölmeyemi meğillisiniz atın kendinisi ucurumdan asaqı ınsanlara yansıtmayın gençleri kandırıp beyinlerini yıkayıp kendinize çekiyorsunuz esrar hap vs vs kullanıyorsunuz burdada kullanan var hemde tesbıhlı beyaz gomleklı ayı dedığınız adamlar kullanıyorlar ama en azından ınsanlar savunmuyorum asla o maddeyı kullanıpta adam dıye ama sızın gıbı turkcemızı bozan ınsanlıktan çıkmış koyuna benzeyen kafalarla ınsanları yoldan cıkaranlar değiller bende bir bayanım ben sızın gıbılere özenmıyorum cunku cok saçmasınız adete sızde namus din kalmamış bu dunyanın obur dunyasıda var bunu unutmayın sanmayınkı olucezde kurtulcaz olmeye meğillilermıs emolarmış rockcıymış rock dınlerdım eskıden satanıstlerın cogu rockcı dıye rock dınlemeyı bıraktım ben sızın satanıstten bı farkınız yok masum ınsanlarıda kendınıze cekıp durmayın dılencı gıbı gezınıp durursunuz onu bunu kafalarsınız siz bi gecelik insansınız değeriniz bı çöp kadar yok kendınızı rezıl etmeyı bukadar çok sevıyorsanız devam edın siz ınsan deqıl bı hayvan bıle olamazsınız turklerın ayaklarının altına paspas olacak değerde bı varlık bıle değilsiniz adilik diz boyu !!! TURKIYE TURK KALACAKTIR TURKCEMIZ BOZULMAYACAK SIZIN GIBI ADILERE BU TURKIYE KALMICAK KAFANIZI YORMAYIN

turk dedi ki...

Özentisiniz!!emocuymuş rockcıymış punkcıymış siz kendinizi ne sanıyorsunuz türkçemizi bile bozdunuz satanistmisiniz ölmeyemi meğillisiniz atın kendinisi ucurumdan asaqı ınsanlara yansıtmayın gençleri kandırıp beyinlerini yıkayıp kendinize çekiyorsunuz esrar hap vs vs kullanıyorsunuz burdada kullanan var hemde tesbıhlı beyaz gomleklı ayı dedığınız adamlar kullanıyorlar ama en azından ınsanlar savunmuyorum asla o maddeyı kullanıpta adam dıye ama sızın gıbı turkcemızı bozan ınsanlıktan çıkmış koyuna benzeyen kafalarla ınsanları yoldan cıkaranlar değiller bende bir bayanım ben sızın gıbılere özenmıyorum cunku cok saçmasınız adete sızde namus din kalmamış bu dunyanın obur dunyasıda var bunu unutmayın sanmayınkı olucezde kurtulcaz olmeye meğillilermıs emolarmış rockcıymış rock dınlerdım eskıden satanıstlerın cogu rockcı dıye rock dınlemeyı bıraktım ben sızın satanıstten bı farkınız yok masum ınsanlarıda kendınıze cekıp durmayın dılencı gıbı gezınıp durursunuz onu bunu kafalarsınız siz bi gecelik insansınız değeriniz bı çöp kadar yok kendınızı rezıl etmeyı bukadar çok sevıyorsanız devam edın siz ınsan deqıl bı hayvan bıle olamazsınız turklerın ayaklarının altına paspas olacak değerde bı varlık bıle değilsiniz adilik diz boyu !!! TURKIYE TURK KALACAKTIR TURKCEMIZ BOZULMAYACAK SIZIN GIBI ADILERE BU TURKIYE KALMICAK KAFANIZI YORMAYIN

emogril_yaqwurr dedi ki...

sudishco jaumm zaa qatıloomm emocu o bu suu faraq yapmmazssaqııı zhen nezhen osun bencee demeqqqııı qendımııııısıı bundannn rahatt hıssdıozqıı bunu secmısızz bizz sizee dıoozzmuu yoqqq ozamn sızzdee biişii dımeıın biiizee oqqqq

rock girl dedi ki...

emoları savunanlar size söylüyorum... evt emoların tarzı güzel olabilir ama yaşam şekilleri berbatt zararlı şeyleri marifet sanıyorlar oralarını buralarını kesiyorlar düşüp kalkıyorlar ne bu yaa hem nerde gördünüz bir işte çalışan emoyu bunların geleceklerini çok merak ediyorum doğrusu gerçekten hiç doktor emo gördünüzmü ya sadece bir tezgahtar emo hyrr tabiki sadece tarz olanlar olabilir ayrıca tarzlarıda gerçekten çok güzel ama gerisi boş hadi insanlık sende coş

rock girl dedi ki...

teeeeeh

Adsız dedi ki...

herkesten farkli olucm derken yine ayni oldulr!ozentisiniz..Ruh bozuklugu!(((:

anti-emo dedi ki...

lan bana bakın boyle giderse bunlar yakında kan içmeye baslarlar

"lean bhu khedinin kHanı SHertmis yhoaa"

derler :P

emo star dedi ki...

yha siz qim oluyosunuzda emolara laf söylüyosunuz qhnde bi emoyum emolara laf söyleyenin amq dmm bundan sonra doğru qonuşun emo olmaq bi marifet değil emo olmaq bir ayrıcalıqtır bunu böle bilin emo hayat demeq emo yaşamaq demeq tabi bunu biline nese hadunlar ben qaçar öpüyom tüm emoları...!!!öl..bid..dab.. emolarım qhnim...???

game over dedi ki...

ya allah için siz kendinize insan mı diosunuz ¿eğer öle diosanız yanlış düşünosunuz çünkü siz insanlıktan nasibinizi almamış ewrim geçiren afrikalı maymunlardan başka bişi deilsiniz!siz daha neye inanıp inanmayacağınızı bile bilmiosunz.sıçarım sizede emoluğunza da..szi savunanlarda szin gibi embesiller buna eminim.haa begüm sen kendini ne sanıosun ¿senin annen baban senn ne olduunu biliolar mı ki sen böle bu pislikleri sawunuon ¿sana sıçayım seni sawunanada sıçayım.lan öle bi konuşma yapıosunuz ki aranızda a.q mustafa topaloğlu bile daha güzzel konuşuodur.. adem adam olmayınca,adam etmez ademi...ademe adam gerek adam ede ademi (anlayana)(alayınıza..)

game over dedi ki...

ya allah için siz kendinize insan mı diosunuz ¿eğer öle diosanız yanlış düşünosunuz çünkü siz insanlıktan nasibinizi almamış ewrim geçiren afrikalı maymunlardan başka bişi deilsiniz!siz daha neye inanıp inanmayacağınızı bile bilmiosunz.sıçarım sizede emoluğunza da..szi savunanlarda szin gibi embesiller buna eminim.haa begüm sen kendini ne sanıosun ¿senin annen baban senn ne olduunu biliolar mı ki sen böle bu pislikleri sawunuon ¿sana sıçayım seni sawunanada sıçayım.lan öle bi konuşma yapıosunuz ki aranızda a.q mustafa topaloğlu bile daha güzzel konuşuodur.. adem adam olmayınca,adam etmez ademi...ademe adam gerek adam ede ademi (anlayana)(alayınıza..)

angel_girl dedi ki...

ya kardeşim siz kimsiniz yok emocuymus yok neymiş sizin baska işiniz gucunuz yok mu ?emoları anlatırken su ifade kullanılmıs kişilıkleri tam oturmamış insanlardır harbi dogru yanı bariz kişiliğiniz oturmams işte ...emoculuk ayrılcalıkmıs emoculuk yasam tarzıymış ya yuru git işine ne biçim yasam tarzınız var be ....artık yakınca çün çin japon yazılarını bile gecersiniz siz emocuyuz diye kendinizi kandırıyosunuz surda kactane orjin emocu var yha iki sac kestrmeyle bi kac converse almayla bu işler boyle yurumuz canım hadi işinize yha bende durmus sizi dinliyorum burda ...

Adsız dedi ki...

kujuu ne gosell yasmııjın seb peee bızı tamm olrkk ıı bılyon tebrık edrım
xoox
emıly

Adsız dedi ki...

emocuglaraa yasık bebım yapmaıınn gugk lukk bzım kendıı tarzımımzz pnlarr szı ne ılgılendııırrkınemm ..
yapmaın ardıkk emo cuglaraa yorum sısene kıı ısterr sac keserızz ıstersek prrccg yaprık sızenee
xoxo
emılyy

qaramel3mo dedi ki...

ya anam bıraqun şunLaru allahun cahüllerü nhe anLarlarLar 3mo dan onLar 3mo qdr oLsaLar daha nhe? :)=)

orjinaL_3mO dedi ki...

bégum dattumlum bénim jijim baqkma sen bunlara süpersin bén 4 sénélik émoyum taqma salla ddeğmezz

Unknown dedi ki...

Açıkca söyleyim bı emocu kızları oruspuya benzetiyom erkekleri zaten nanoş kızlarıda bi şey yazar anlaşılmaz gerçi hepisin dili aynı anlaşılmıyo resim çerkerler ters kısac bi tuhaf ....

Adsız dedi ki...

tüm emolara burdan sesleniyorum gelin dönün geri yurdumun ibrahim tatlısesi, mahsun kırmızıgülü, muazzez ersoyu, tarkanı,doğuşu warken yarısını anlamadığın şarkıları dinlemeyin. lan madem dinlicen bari adam akıllı bir ingilizce öğren salak salak tekrarlama g*tunden uydurma şarkıyı. madem uyduruyorsun aç da uydur ortam şenlensin :D

*Łυ¢кч. [L]        dedi ki...

nan aq sizene heRkesn hayaDı farkLı emoLarı çeki$tRmektn b$ka i$inz qüCünz yhok mu aq sizn [ akıLLı iNsaNLar yheni fikRLeri thartı$rLr normL insnLr snucLrı tartı$ırLr küCk insnLrda b$kaLarını tartı$rLr . . ßhizi thart$maya deFm eDinnN . . ] ;) xD xD

deepblue dedi ki...

ya insanaların hepsi özenti ve kopya ama brincisi emo bi müzik trü ve insanların emolar gothicler rockçılar diye ayırmak çok yanlış biliyosunuz emoluk duygusallık demek ve eminim ger.ekten em olan ve bunu yaayan çok az bir kısmıdır ee emoluğun modası geçince ne oluck insanlar hep böyle çağa ayak uydurmak ayağıyla nelere kalkıyolar ve kenilerini böyle saçma sınıflara sokuyolar

EmOo-qirLxD dedi ki...

EmOoLarın biLmeden yorum yabmayınıss chünkhüü hakkındhaa en ufak bi bLqiniz yok uqrasmayın

michael dedi ki...

Beyler Herkes Kendı Isıne Baksın EmoLar Sadece Kendı BenLıqlerını Koyuorlar DogaL'lar Kendı Yapmak IstedıkLerını YapıorLar Herkes Ne Yapmak Istıyorsa Yapar EmoLar'da Kendı TarzLarını Yaratmı$Lar Sahsen Ben Ben emoLarın Tarzlarını Begenıorum Konu$malarıda Kendı araLarın'da Olusturdukları Bır dil. Siz BıLmessın HırsızLarın Kendı Ait Bır diLLeri war.
Alfaca
Ornek:
(BuLfu BeLfenım Talfarzım Sılfıze NeLfe OLfoLuo Sılfız IfLınıfsınıze baLfakın)HırsızLar Kendı AraLarın'da KonustukLarı bır Dıldir. Hırsız Ortamın'da BuLunmayan KısıLer'de bu DıLı Bılemes. OnLar BoyLe bır Hayatı secmı$Ler BaskaLarın GorusLerıne DusunceLerıne Saygı Duyun.

dAdLu_KıSs dedi ki...

yHa aRkAdAşLaR NiE BöLe sAçMa sApAn tArTıŞmaLaRa gİrİyOsUnUz kİ YheAh..İsTeR EmO OlSAuN İsTeR RoCkÇı İsTeRsE DE tİcKy nE OlMuŞ YhAne bUnDa!NiE BiRiNiZ BiLe çIkIpTa bU BeLkİdE BiR GeNçLiK hEvEsİdİr dİe dÜŞüNmÜyO..BeLkİ De yArGısIz iNfAz yApIyOsUnUz Bu aRkAdAşLaRa.bİ DüŞüNsEnİzE BiZiM aNnE ve bAbAlArImIzDa bİ ZaMaNlAr O ÇoK KoMiK GöRdÜğÜmÜz 70 Li yIlLaRı yAnSıT MıYOmDu?bU SoNuÇtA bİ TaRz..çOğU BeLkİ De dEğİşEcEK..aYrIcA BeN 16 yAşInDa bİ GeNç kIzIm Ve eMoLaRıDa Çoq BeĞeNiYoRuM.şU Bi gErÇeK Ki hAkKaTeN YAzIlArı çOq KaRıŞıK VE aNlAşIlMIyo..aMa bEKi bU NoKtAdA hArBi bİ SoNuCa uLaŞıRsInIz aMa bIrAkIn eLeŞtİrİ YapMaYı ArKaDaŞİlAr.LüTfEn öNJe kEnDiMiZi DüZeLtElİMM.uNuTmAyIn Ki hEpİmİz AyNI VaTaNıN eWlAtLaRıyIz vE HeRTşEyDeN ÖnCe iNsAnIZ.kÜfÜrLeRlE DeĞil kOnUşArAK AnLaŞaLım.NeSe iNş. dÜşÜnCeLerİmi BeğEnİRsİnİz.HePiNiZi öPtÜm GuZuLaRM:::::::::::D (oH BeA DüNyA VaRmIŞ:D)

sadojan dedi ki...

ne bu ya ben şok oldum abi ne yazıyo bunlar neyce bu? şaştım yaa böyle insanlarmı var Türkiyede yazık bee bence bu dış güclerin üzerimizde uyguladığı sefilleştirme planlarından biri sen şimdi bu gençlikten ne bekliceksin. tüh tüh emo ha emojojuk mu ne sen nesin ya insanmı o nasıl yazı ya vallahi ben ağzım açık okudum yorumları.

pesımıst eM0Cuq dedi ki...

emOlRa LAf SOLEmeın hJ bsı bımı0nz hR em0 bıseksüeL dııLdR mısaL bhen erK ılqIlrM sAdeje xD em0lar qbysı fRmı eMojojuqh uzayLısa sn NESıN BlemM xD

RedsCanDaLL dedi ki...

Herkesin kendi hayatı isteyen istediği gibi yaşar EMOLARA yüklenmein Öle mutlu oluolarsa kimse karışamaz siz istediğiniz kadar tartışın kimsei etkilemez burda yazılanlar herkez baqsın dalgasına boşuna laf or....puluğu dönüo ortada lan EMOLAR sefiore sizi :D:D

RedsCanDaLL dedi ki...

şşşT. Dinlein Baqiim :D yha bırakın isteyen istediği gibi yaşasın herkesin kendi hayatı edebiat yaptırmaın :D ırkçılık yapmayın arkadaşlar zenci beyaz muhabbetine dönmüş bu olay ama sevdim tartışcak bişiler var :D ama Emocuklarımı yawrularımı bu kadar üsmein be :D:D

qizMo dedi ki...

bn 16 yasında genç bi kızım emoların tarzlarını seviyorum... emolara kendi istedikleri gibi yaşıyorlar bence her insanı birbirnden ayıran özeliq düşünceleridir bunlar kimseyi ilgilendirmez en azından hayatı delidolu yasıyolar emoları taımadan konusuyosunuz emolar açıq sözlüdürler düşüncelerini acıkca belli ederler en azından sizn gibi dedikodu yapmazlar bnmde emo arkadaslarım var ama hiçbiri burdaqi yazıya uymuyo ayrıca hepsi standart deiil... onalrından birbirleinden farklı düşünceleri vardır onların ne yaptıgı sizi hiç ilgilendirmez sizi poh yemek düşer ancak beyenmeyen ceker gider...

qizMo dedi ki...

slm bn 16 yasında bi genç kızm anlatıqlarınızn bi çoqu emolara uygun deil yanii tartışmaya gerq yok bnce herkes özgürdür istedigini yapar bu qimseyi alakadar etmez emoların hayata qimse karısamaz onlara poh yemek düşer bnmde emo arkadaslarım var onların hepsi standart deil valaha herkesi biribirinden ayrınan özelik düşünceleridir tartışmaya hiç qerek yoq... onlar sizn yasam tarzınıza karısmıyosa sizde karısamazsınız...

qizMo dedi ki...

slm bn 16 yasına bi qenç kısım bnce sacma sapan bişi içn tartısıyosunuz onlar onların hataları onlara karısamazsınız size poh yenek düşer bnmde emo ark.var ama hepsi standart deil burda resmen hepsini standart anlatmıs ve burdakine hiç uymuyo..onlar sizn yasamınıza karısmıyosa sizde karısamazsınız beyenmeyen gider... çuvaldızı kendinize işgneyide baslakarına batırın lütfn amolara laf yoq...

Adsız dedi ki...

emoJuquM VE qEHNdiME dapIYorumm NASaR deqmESÜn FllA









CeLLiBoHn_hASTaSU@hotmail.com


Dİla^^MMMm^^3

Adsız dedi ki...

yha emo olup napjan ki önce adam gibi adam ol tmm mı emolukmuş götüme kaş göz çiziyim onlardan güzel olur

Adsız dedi ki...

arkadaşlar! emoLarı biLmeden konuşmayın lütfen emolarda punkçı rockçı ya da rapçi gibi arkasında geniş bir müzik türü ve tarz barındırıyor!
bende bi emoyum! fakat türkçe konuşuyorum zaten emoluk öz benliğini kaybetmekle olmaz gerçek emoluk insanın içinde olur böyle emoluğu sadece dış görünüş sananlar çok yanılıyorlar türkçeyi katledenler sadece bu tarzın özentileri olabilirler!
ayrıca siz emoluğa karşı çıktığınız sürece yayılmaya devam edecek.
rap tarzı da ilk çıktığında böle dışlanmış hoş karşılanmamıştı fakat gerçek rapçiler vazgeçmedi ve bugünkü konuma geldi emolukta rapın bi kaç seneki halinde ve yayılmaya ve yavaş yavaş oturmaya başlıyor
lütfen bir kaç özenti yüzünden emoları yanlış anlamayın rica ediyorum
okumaya zaman ayıran herkese teşekkürler !!

Adsız dedi ki...

lan mallar emodan gotkten daha iiisini bulana slm lar saygılar hadı bb mallar
sıe nan de get

Adsız dedi ki...

bu nasıl bir insan tiplemesidir allahım yaaa nasılda olur kendinizi bu rezalet şekle sokarsınız bide sokağa çıkıp gezersiniz böle bir aynaya bak dışarı çıkmadan yaa OSMANLI DEVLETİ bak ejladının düşdüğü hale bak allah size akıl bizede sabır versin kendinize gelin

iremmMm...! dedi ki...

Aslında emolara karşıdan baktığımızda çok ta iyi kerşılamayaız ama onlar kendileri bilirler.Onlara ne kadar kötü göründüklerini söylesekte onlar bize karşı çıkıp kafa tutacaklar.Ama bulundukları yolun yanlış bir yol olduğunu hemen hemen hepimiz biliyoruz.Ben bir emo dili yani yazılan abuk subuk yazıları okumaya çalıştığımda anlıyorum ama bazı kelimeler çok yabancı ve türkçe ile alakası yok.!Bu da onların iletişim sorunlarını tetikler.Eğer emo arkadaşlar yazdığım kelimelere kızmasınlar tarzlarına saygım var. Herkes nasıl doğduysa öyle kalır. mesela bir kız utangaç onun bu engeli aşması zordur yada deli bir insan vardır aklını toplayamaz her insan farklı olduğu için saygım var.... özür dileriz... teşekkür ederiz... SAYGILAR...

Adsız dedi ki...

benjee 3m0lar süüfeee joqqq sajmaa yhasmıxxınıssss 3m0 olmaq qödüu bıxı olxaydı xaden o qhadarr 3m0 olmaxdıııı.. bnde 3m0 daqılıommm hemdee 3m0larr öxendiii flndaa deillll onlaraa öxendiii diieennn öxendii benjeeee :P

Adsız dedi ki...

Tum eMo arqLarıma sesLenioRm kmseye açqLama yapmak ya da TarTşmak zoRnda diiLiz,siz eMoLara LaF aTanLar ise orDan ßurdan öqRendikLerinzLe ve minnacık ßeyninzLe yoRmLar yapıosuNz.ßu yusDen size saDce quLumsuyoRm x))
*emoLar saTanisT deiLdir ßu 1
*özeNTiLerLe qeRck eMoLarı kar$Trmayınz ßu 2
*emo ßir Tarz meSeLesi eL߀T şekL oLrq FarqLı oLcas ßu da 3
o sizN uyDurMa TanmLarınızın coqu saçMa saLak $yLerdir.

Adsız dedi ki...

babam ellerine sağlık helal olsun süper yazmışsın aynene bu anlattığın gibi özentilikten başka yaptıkları birşey yoktur he :D:D süpersin 10 numarasın

Adsız dedi ki...

ben emo hastasıyım. öyle emo bi kız arkdaşım olmasını çok isterdim...

Adsız dedi ki...

emolar toplumun karmaşıklıklarına ayak uyduramamanın dışsal tepkisi.görüdükleriniz aslında toplumsal çarpıklık.ya da ilgi görmeyenlerin diğerlerinin ilgisini çekmek için yaptığı eylem gibi bişi.dışmalamak yanlış.minyonluk fobisi de olabilir...ama emoları görünce çok dikkatimi çekiyor.sanki onlar bi yana diğerleri bi yana... yoksa ben de emofobi mi başladı?... :D

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar bırakın şu uzaylı idoitleri siz en iyi çevrenızde ya emo gorursenız hemen SİRmC nin duygusal ergen şarkısını acın :D:D 0 zaman belki biraz insan taklidi yaparlar !!! ayrıca RESEARCHWORLD...!KING!...JUNIOR dedigine katılıyorum bende İzmiR deyım gelip dövebilen varsa gelsin YEr:: İzmiR
MEKAn:: B0rn0va yiyosa GeliN LEAN
[ok bay bi daha da Yorum yazMam!!]

İzmiRlee dedi ki...

bırakın şunları kendı halıne kendı köşelerine çekilsinler acın bı SİRmC duuygusal ergen siz dinlerken onlar aqlasın bırden hadı devam ampül yanıo durmak yoq RESEARCHWORLD...!KING!...JUNIOR katılıyorum dayak yemek isteyen varsa gelsin
YERr:: İzmiR
MEKaNn:: b0rn0va ok bay

İzmiRlee dedi ki...

ya bırakın sunları kendi hallerıne kendi köşelerine çekilip ne bok yiyolarsa yesinler ac bi SİRmC duygusal ergen geç kendinden o ===>[agır abilerede laf yoq]<=== amq ayrıca dayak yemek isteyen varsa maden emolar kendıne o kadar guvenıolar gelsınler ;
YEr:: İzmiR
MEKAn:: b0rn0vaa YEr belli, isteyen varsa msn adresını yazsınlar ben onlarla irtibata gecerim rahat olun!! ama gelirken ambulansa da haber versinlerR sakın unutmayın

emojuuyummm dedi ki...

yha kardesim sizene emolardan onlar coq dadlular ben 11 yasında ilkokul bese giden bi öqr. ve onlara bayılıom bende büyüyünce onlar qibi bi emoju olcam hıh çoqda tınn emojularsiz takmayın bunları herkes önce bi kendine baksın emojuların hepsi birbirinden dadlu bi qere dmm mııı

[[[İzMirGiRL]]] dedi ki...

nan sizene heRkesn hayaDı farkLı emoLarı çeki$tRmektn b$ka i$inz qüCünz yhok mu sizn [ akıLLı iNsaNLar yheni fikRLeri thartı$rLr normL insnLr snucLrı tartı$ırLr küCk insnLrda b$kaLarını tartı$rLr... ßhizi thart$maya deFm eDinnN...

İŞte Ben BurDa *Łυ¢кч'e katılıyorum çünkü Herkez bu konu üzerinde yoğunlaşmış Ben bir emo olmamama rağmen hatta ne kadar bağzı zamanlarda onlardan nefret de etsem onlar da haklı tamam konuşma tarzları giyimleri biraz farklı olabilir ama bu onları eleştirmenizi gerektirmez çünkü herşeye rağmen her insan farklıdır ve o insanlar ne kadar herzaman öyle konuşmasalarda siz böyle yazılar yazıp onları irdeledikçe bunu yapmaya sırf sizin dedikleriniz yüzünden daha çok devam ediceklerdir ve burdaki yazım tarzları aralarında konuştukları bir yazıdır ki siz bunu saçma bir şekilde öne vurup onların bu tarzlarını öne çıkarmalarını sağlıyorsunuz ayrıca ne varmış bunda herkez kendine göre bazı insanların anlamaması için farklı yazılar kullanır bu yazım tarzının öyle olmadığını nereden biliyorsunuz!... Tamamen içten onları tanımaya çalışmadan sadece görünüşleri ve bi yolla bulduğunuz yazım tarzları ile onları önyargı ile yargılıyorsunuz!... İnsanları yargılama Hakkını Size kim verdi Ki?... Siz De eĞer Ki Doğru Dürüst İnsanlar olsaydınız Buraya o insanları Eleştirmek amaçlı bir Yer AÇmazdınız... Size= Kendiniz Her YönünüzLe Çok mu iyisiniz ki insanları eleştirebiliyorsunuz!... Sadece onları Eleştirme hakkını bile almadığınız halde Bide onlara küfrediyor ve tarzlarını yargılıyorsunuz!...Ayrıca [[ dayak yemek isteyen varsa gelsin
YERr:: İzmiR
MEKaNn:: b0rn0va ok bay]] Diye yazılar yazmak Da ne demek oluyor Üzgünüm Ama arkadaşlar bazılarınız ne kadar doğru yazılar yazmış olsalarda bu tarz yazıları yazanlara lafım Siz Eleştirdiğiniz İnsanlardan Daha Kötüsünü YapıyorsuNuZ Ki Eleştirmeye Hiç bir Hakkınız yokken!...[[[İnSaNLaRı ELeŞTiRMeDeN ÖnCe BiR KeNDiNiZe Ve YazDıĞıNıZ ŞeYLeRe BaKıN!...]]]Yanlış anlaşılmasın ben muhteşem değilim yada ben herşeyi bilirim demiyorum Ama Biraz Da KenDiniZe Bakın!...

RaB!a dedi ki...

yha siz ne kadar basit insanlarsınız... size ne yha emolardan. ltfn bilmediğinis konular hkknda konusmaın.. ya farklı konusuorlarmıs, farqlı gıyınıorlrms yha size ne bunlardan hem elestireceinze o konusmaların ıcınde neler gızlı ne kadar tatlı kendi aralarında farklı dıllerı var.. hem de gerikafalı olmktn cıkın artıq. emo olmakla türkiye nır bosulsn kıe. tarzları grcktn cok gsl . emo olduğum ıcın solemıorm ama bız ne orospuluk yapıorz ne yatak altına yatıorz sadece kendı duygularımısı farklı sekillerde ifade ediors ama siz gerikafalılar ne anlarsınız bunlardan??? hem de ben emo olmakla birlikte lisanlı olarak voleybolcuyum, futbolcu ve dansçıyım ayriyeten türkçe öğretmeni olcm. yanı ne alaka emolar insan deil mi lütfen önce kendı yanlıslıklarınızı düzeltin sonra bız hakkında yorum yapın.. akıllı olun..!!!

Adsız dedi ki...

gereksiz mahlukatlar bunlar ya..

kıvırcık dedi ki...

öncelikle Computer-Science ye katılıyorum ve begümcüm kim dağdan gelip bağdakini kovuyo canım daha dünkü b.kların hepsi şimdi emoyum diye ortam yaratma cabasında hanginiz gerçek emosunuz lan bi sacını yatırıptamı oluyo heryerimizi deldirmekmi çok güzel olan şey anlamıyorum insanlar yozlaşmış kendiliğinden geçmiş atatürkün armağan ettiği vatanı koruyacak cocuklar gencler insanlara bakın bir!.
bizim türk milletimize yakışmayan laflar söylüyosun yok beyaz corap bilmem ne bizim soyumuz nerden geliyo emolardanmı ?
boş boş konusuyosunuz ya
ne kadar tatlı dediğiniz dile bakın be türkçe katilleri dilimizi mahfediyosunuz. yabancılaşıyoruz yabancı kültürünü savunuyorsunuz burda ..bide yetmiyomuş gibi tatlı konuşuyolar diyosunuz bilmeden konuşun ha nerden geldi bu kültür asıl dağdan gelen budur. sacma sacma işler ya

angel_girl dedi ki...

yok kardeşim napim dayanamıyorum yazıcam yıne allam emo diye gezıyosunuz yok ozgurluk mus yok yasam tarzıymıs okadar ozgur olmak istıyosunuzda adanız nıye ozgurluk degil de emo az giydiginizi yırtık prtık giysilere bakın makyajınıza bakın ondan sonra ozgurlukten bahsedn ozgurluk baskalarının goz zevkını bozmanıza izin vermez evinde napiyosan yap ama dısarda insanların hayatlarına karısamzsn resmen goruntu kırlılıgısınız kardesm yha bırakın bos işleri yhaa...

Adsız dedi ki...

emoLaraa hyvan dmeq hyvanLara hakaret oLr. hyvan dışı yratıkLr. size cidden çqq acıorm yh. qdin iLk önce bi kendinize aynadan bakın kişiliğinzden utanın. zararları alışkanlıklarınzla bir yere varmaya çalışıyorsanızz çok yazk çkk..

3m0'kin dedi ki...

Lâ Shisss Kimsiniz ßizi Kınıosunuz Hayattan ßi ßeklentisi oLmaaan 3 Hadi 5 Çapulcu Siz Gidip Hayyat Ne Ögrenin İnsan Hakları ßildirgesinin 7 ßölümünün 6 maddesi Derki İnsan Ösgürdür Yaşama Hakkına Sahip Yaşamanı Dilediği Gbi Kllanabilir ßizde Hayatı Hayat Gibi Olarak Yaşıosak Sizene amk siktirin Gİdin ßulashmain pLs.....[Yayında emegi Geçenlerinin HePsinin aMk]

Adsız dedi ki...

benım metanetim senın ıhanetinle eşdeğer asil asaletin benm sefaletimde diz çöker!!!
marmars gençliği olrak cvb verme gerei duydum , emo fln deilim ama tarzlarına da saygı duymak lazm ama önceden emo mu varmş sallayın gitsn

SEZER dedi ki...

ARKADAŞLAR EMO OLUPTA KENDİMİ BAŞKALARININ ANLATIM DİLİYLE ANLATICAĞIMA AĞAR ABİ OLMAYI TERCİH EDERİM BAŞKALARINA ÖZENE CEĞİME KENDİ TARZIMI YARATMAYI TERCİH EDERİM

buda size kapak ;) dedi ki...

lan emolar siz salakmsnz evet, baskalarınn tarzına krısılmaz ama bu kadr da olmaz yahnee. kodunuz bozuk mu doodunuz sız..?! emo olmak marifet mi oluo..? kmpleksli mallarsımz, hayatta bi bok beceremems ve kendini böle saçma salak giyinip orasını burasını keserek ifade etmeye calısan gerizekalılrsnız..! sacınızı mora boyayıp bileklerinizi kesince tarz yaratmıs olmuosunuz bunu da bilin...! psikolojik problemleriniz varsa 'tattoo'lara yada piercinglere vericeeniz parayı gidin bi psikoloğa verin. ayrıca en ptal insan karşısındakini aptal sanndır ki siz insan diilsinz..:D gidin önce türkçe öreninde en azından 'insan' taklidi yapın adamdan saysnnlarr..! emoları anlamak için emo olmak gerekmio..! tarzınıza bişi dediğimz yok ama parazit olmanız bizi baalıo..! ayrıca 3m0kin hayvanı hayatı bz örenemedikte siz mi örendnz..?! ayrıca dediğin gibi İNSAN HAKLARI bildrgesi sizin gibi hayvanlara ithaf etmio..! yetr fazla laf kodum..:D

buda size kappak...:)

sadojan dedi ki...

emo arkadaşlardan biri LİSANLI voleybolcuymuş farkettinizmi
RAB!a lisanı hal ile oynuyo yani voleybolu ee emolardanda bu beklenir zaten kesin dindar bi aile çocuğudur yazık yazık..

Adsız dedi ki...

saçma saçma kişiliklerle gençleri kendilerine özendiriyolar,ayrıca baska islerimi yok gdin biraz ders çalışın test çözün bişilerle uraşın ya ne bu saçmalık zaten türkçemizin içine sıçtılar ATAMız sizn türkçenin içine etmeniz içnmi kurdu TDK'yı bir an önce brakın şu yaşam tarzını(!)(yaşam tarzı bile denemez,bir gerksizlik)ve adam gbi yasayın ayrıca beyaz çorap giyip yolun ortasına tüküren dediiniz kişiler sizden 1000 kat deerli benm için

Adsız dedi ki...

tamamen ve tamamen özenti gençlik... emo mu.. adınızda meymenet yok, tipinize diycek kelime yok...

Adsız dedi ki...

yha b3nd3 3mocuyum bizi çarqıtmayınn

[[[İzMiRGiRLll]]] dedi ki...

Ya millet dayanamıyorum ben de tekrar yazıcam...Niye uğraşıyorsunuz ki insanlarla herkesin fikride,
yapacağı şeyde, yaşamak istediği şekilde, kendine bağlıdır...İnsanların hayatını bu şekilde yargılamanızın ne mantığı var... Ayrıca bütün emolar sizin için kollarını kesen bunalımda insanlarmı?... Onların hepsi bunalımda olsaydı şu ana kadar o kadar laftan sonra zaten intiar ederlerdi.Sizin laflarınızla adam olacak olsalardı Ki buda sizin deyiminiz yani (adam olmak) şimdiye kadar etraflarında olan ailelerinin çevrelerinin lafına bakarlardı TANIMADIĞI İNSANLARIN DEĞİL...Onlar böyle mutlular siz keyfinize bakın ya ayrıca sizde saçınızı boyatıp makyaj yapmıyormusunuz tek taktığınız şey buysa tabi bide konuşma tarzı varmış peehhh ne olacak yani sizin anlamayacağınız bir dilde konuşuyorlar işte sizin anlamanızı size laik görmüyorlar demekki...Ben emo değilim tekrar söylüorum ama bunlar doğru...Ayrıca "ben emo olmakla birlikte lisanlı olarak voleybolcuyum, futbolcu ve dansçıyım ayriyeten türkçe öğretmeni olcm." lafından sadece ben volleybolcuyum lafını mı anlıyorsunuz ve "RAB!a lisanı hal ile oynuyo yani voleybolu ee emolardanda bu beklenir zaten kesin dindar bi aile çocuğudur yazık yazık.." diye bir şey yazıyorsunuz anlamak istediğiniz yerleri değil yazının tamamını okuyun kız orda ayrıca türkçe öğretmedi de olucam diyor demekki türkçeyi iyi biliyor ve daha önce de dediğim gibi anlamasını istemedikleri insanların yanında türkçe konuşmuyor emolar sankiğ türkçeyi bilmiyormuş gibi davranıyorsunuz ancak aralarından öğretmenler doktorlar mühandisler dahi çıkıyor ama işte sizde bunu anlayamayacak kadar kıtsanız lafım yok...Onlar sadece kendi ortamlarında ve rahat oldukları ortamda rahatça ve özgürce davranmak istiyor o kadar...Saçlarından makyajlarından sizene...Onların iç dünyasını sanki çok biliyorsunuz da konuşma hakkına sahip olabiliyorsunuz...

Adsız dedi ki...

emocu olmak robot olmak gıbı bısey.yok o olmassa emocu olmassın fln hep bırılerı tarafından yonetılıyolar ve buna ızın verıyo emocular.e tabı somurulmek cok yaygın bızım ulkemızde ve bolelerı oldukca turkıye daha cok somurulur.

Adsız dedi ki...

yaa arkiler neden onlara hayvandan bahsedermiş gibi konuşuyorsunuz sonuçta onlarda insan ve orda sölenilenlerin doğru olduğuna inanmıyorum onlarında kendilerini ifade ediş biçimleri bu şekil siz bişey yapamazsınız ki ve onlar kötü değiller tam tersine bence çok iyiler benim sevgilimde emo ne var ki bunda

Adsız dedi ki...

bqın sadece herkesin kendi tarzı vardır ilk önce buna bi öncülüq gtrelim ama iyi emolarda vardır ama kötü emolarda vardır bana göre bazı kız emolar gercektende sheker oluo buna bizkarısmayalım ama kötü emolara bisey diemicm cünqü normal insanları kötü yola sürüqleyen ve EMOLARA SÖZÜM VAR UNU YAPARAK SEYTANI SEVİNDİRİYORSUNUZ..ASİLİK İYİ BİSEY DEGİLDİR.VE MUTSUZLUK İÇİN ALLAHA DUA EDİN ÇÜNKÜ SİZİ YARADAN YÜCE ALLAHDIR VE ONA İBADED EDMEYENLER CEHENNEMDE YANACAKTIR AMA BUNU KRNDİNİ BİLMEYEN İNSANLAR YANI İNSANLIKTAN CIKMAYA CALISANLAR BASARILI OLDUNUZ AMA AHİRETTEDE BÖLE BASARILI OLAMAYACAKSINIZ BELKİ TÖBEKAR OLUP DİNİNİZE DÖNÜN YADA GERCEKLERİ BİLE BİLE CEHENNEME GİRİN !!!

PINAR DAMLA YILDIZ dedi ki...

BEGÜM CÜM SANA KATILIORUM MAL MAL LAFLAR EDİOLAR EMOLARI DEĞİŞİK OLDUKLARI İÇİN HOR GÖRÜOLAR İLK ÖNCE KENDİ PİSLİKLERİNİZİ TEMİZLEYİN ONDAN SONRA LAF EDİN KOKUSMUS BALIKLAR :D:D hehe

Adsız dedi ki...

yha siz emodan ne enlarsınız dönünde bi kendinize bakın bizim nasıl olduğumuz sizi zerre kadar ilgilendirmezzzzzzzzzzz...... siz kim olduğunuzu sanıosuz da emolara laf sölüosunuz siz bizim yere attıgımız tükrük olamazsınız

SeNaa dedi ki...

Çok farklı bişey giyim tarzı ve saç şekilleri pek önemli olmayabilir gözüküyorunun altında, bu insanların hangi psikolojik, ruhsal baskı altında ki nedenlerinin durumunu incelemek lazım Burada içsel sıkıntılara neden olan, aile içi rahatsızlıklar, ekonomi, mutasyona uğramış kültür değişimi, cinsel tercihlerin, görsel olarak ön plana çıkarıp, dışlanmışlığın altında ezilerek, toplumdan sürekli uzaklaşacan, üretime de katkısı olmayacak gençliğin dejenere olmuş halidir.

Dünyada ki savaşların adı artık, kültür ve psikolojik olarak savaş olarak yapılıyor..

Toplum kendi kültürünün, örf ve adetlerini kaybederse tamamen esir olmuş demektir,esirden de ziyade, o topluma artık ait olmuş demektir.

berkay dedi ki...

TMM iyi Güzel abide Bence emo kızlar çok güzel oluolar kendilerine bakıolar ben emo degilim ama kızları güzel buluorum yani bi tanesi benimle çıksa hiç fena olmas walla kızlar yiyişmek istiolarsa herkesle bende emo olam :D zuahah berkay_1044@hotmail.com emo kızlar eklesin lütfen :D

ösqürm dedi ki...

Tsugayu SANKİ SENİN İSMİN NORMALDE KONUŞUYOSUN BİDE HANDE BİZ KENDİ GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜORS OLE Mİ SEN İLK ÖNCE GİT KENDİ GELECEĞİNİ DÜŞÜN O SAÇMALIK KAVRAM KARGAŞASINI ÇÖZÜPTE GEL YAVRUM....SİZDE DİER ARTIK RAPCHİ MİSİNİZ NE SİNİZ ÇUVAL PANTOLONLULAR SİE OLP GİDİN AMQ...SİZE NE BİZİM STYLE'DEN OK AMQ SİNİR EDİYONUZ BENİ AQ..
BEN BURAYA GİRİCEM BİDA YAZAN GÖRİM Bİİİİ..LAN EMOLARA LAF SÖYLEMEK YOK ÇUVAL PANTOLONLULAR DAHA DOĞRUSU PATATES ÇUVALLARI...BÖEKK SHNR EDONS İNSANI YHAAA .........

ufuk dedi ki...

ŞİMDİ BİRŞEYİ MERAK ETTİM BU AÇIKLAMI BURAYA YAZMIŞSIN İYİ BİŞEY BUNU YAZAN KİŞİ YAZDIKLARINDAN ANLAŞILIYORKİ KERŞIDAKİLERİ YAZILARIYLA EZİKLEMEK İSTEMİZ COK İYİ BİR MARFETMİŞ GİBİ BEN BİR EMO DEGİLİM EMOLARA DA KARŞI DEGİLİM BU YAZDIKLARINI KARŞINDAKİNLERİ İNSAN OLARAK DUŞUNEREK YAZSAYMIŞSIN DAHA İYİ OLURMUŞ KİM BİLİR SEN NASIL Bİ TİPMİSİN !!! BİDE YAZDIKLARIN RENCİDE ETME UZERİNE YAZILMIŞ YAZI BAŞKA KİŞİLERİ KIŞKIRTMAK İÇİN YAZMIŞSIN BURDAN ANLAŞILIYORKİ YARASI OLAN GOCUNUR DERLER YA SENDE BOYLE BİR TİRİP VAR... İNSAN LARI YARGILAMADAN ONCE ONLARGİBİ YAŞAMAYI DENEMELİSİN... OGEREN MENIN EN İYİ YOLU YAŞAMAKTIR GÖRMEK SADECE YARGILAMAKTIR YAŞAMAK SA KESİN SONUCA VARMAKTIR... UNUTMA BUNU VE YORUM YAPANLAR SİZLERDE UNUTMAYIN... EMOLAR SİZE SESLENİYORUM KURESEL ISINMA YANLISI OLMAYIN KARŞITI OLUN SPREY KULLANMA HUYUNUZU BİRAZ AZALTIN ... DİGER KESİM BİR ŞİŞE PARFUMU Bİ GUNDE ÜSTÜNÜZE BOCALAMAYIN.... ZAHMET EDİP OKUDUYSANIZ HEPNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Adsız dedi ki...

yha

Adsız dedi ki...

Ne MuTLu EmOcUyUM DiYeNe:D:D

burak dedi ki...

yha bencede emoculuk güzel bişey ama emocular nede günlük iliş kiye giriyor mesela fotırafların da oldugu gi bi ahlak bozucu bişey yaptıkları emocuların günlük hayatında ilişkıyegirmesi mide bulantıcı bişe bide bulerı utanmadan internetsitelerine koymaları emoculuk yapıyorsanıaz eyer kendinizi sevdirmenız ger bence düşüncem bu ama emocu erkek sacları bence güzel ama abartı biraazda ama yinede guzel gelecegın yeni emocusu mc nesil ama nasıl emocu olacagını bilmeyen kişi

begum.valo dedi ki...

Ville demek hayat demek,aşk demek,ruh demek1O APTAL AKIMA BENM VILLEMI KARIŞTIRMALARI DELİ EDYO BENİİİİİİ!!!VILLE BİR EMO DEĞİLDRİ!O APTAL EMO AKIMI HIM DİNLEYEBLİR(MALESEF)SIRF BU YÜZDEN VILLEYE EMO DAMGASI VURULMASNN!!VILLENIN NESİ EMO YA BENZİYO YA!!ORDAN BURDAN DUYDUĞUNLZA KONUŞMAYIN BLİNDE KONUŞUN!!

begum.valo dedi ki...

AYRICAK VILLE GAY DEİL BİSEKSÜEL!

Adsız dedi ki...

varsın yere tükürsün varsın tesbih sallasın varsın kro olsun varsın da emo olsunnn ... Önemli olan tek birşey var İNSAN OLSUN ADAM OLSUN !!!

Adsız dedi ki...

HERKES İYİCE OKUSUN BUNU

evet hiç kimsenin aynı bakış açısıyla bu hayatın bir parçası olması tabi ki beklenemez. kimsenin neresine ne takmış olduğu, neresine bizim tabirimizle dövme emocuların tabiriyle ise tattoo yaptırmış olması veya hangi pozla resim çekindiği enterese etmez. lakin herkesin artık anlaması gereken bir şey var ki: ister emocu olun ister rock sever ister popçu ister topçu, bütün bu olanlar birer kıyamet belirtisi arkadaşlar. bakın ben emocu değilim pier-cing takıyorum dövmem var hatta gayim. ama bu benim emocu olduğum anlamına gelmez. artık şekilci olmaktan vazgeçin ama bir gerçek var ki sevgili emocu arkadşlar siz de bunu iyice okuyun siz belli bir toplumda yaşıyorsunuz ve bu toplumun kaldıramayacağı bir takım şeyler vardır. zaten insanı da HAYVANdan ayıran en büyük özellik sosyal hayata uyum sağlayabilme yetisidir. lakin sadece siz değil diğer görselci tavırlarla belli bir hayat felsefesi oluşturma çabasına girdiğini sanan herkes farkına varmalı bunların. KİMİSİ DE ŞUNU SÖYLEMİŞ GELİŞEBİLMEK İÇİN FARKLILIKLARA AÇIK OLMALIYIZ elbette farklılıklara açık olmalıyız arkadaşlar ama şu var ki bir toplumun gelişebilmesi için bunu sağlayabilecek alt yapıya sahip akıl mantık ilkelerine uygun düşünce biçimleri toplumun gelişmesini sağlar. yoksa böyle aptal saptal şekilci tavırlar değil...... HERKES İYİCE OKUSUN BUNU.....

Adsız dedi ki...

Siz ßizi AssaLamaqDn ßashqa Hic ßhi Poq YhpmamıSznz Size söLüorm Sizn ßiLdiqinz 3moLar AiLem Tarzıma ßshe Demio Sizi qasHosa NaßLm <3<3
Her 3m0 qız Ayhnı DiiL qay ßiri OrospuLara Laiq
MaDem ßu qaDar aptaL saptaL ßi traz ßütn DhnYa ßshi qonusmsn Ozmn
qerceq ßi 3m0 qörmeq isDyhn Taqsime qeLshn ßhnDe oRdım ßeqLiorm ...!!!
qhasma YoL aL HaDun*m <3<3

Adsız dedi ki...

yHa n'oLuo qaRdé$h!m né ßirßirinizi yiyi0sunus hérqHés isTédiqini yaßar yaßmas hç qimsEi iLqiLndirmz Lan ßnde ém0yum sis qim oLuosunusda Laf söyLü0sunuz Lan herqes terbiyesini takınsın ne derseniz diin sayın istediqiniz kdr hç birinizi takmı0rum ama sadece laf atan ve söyleyenlerin hepsi başkaLarının özeL hayatı sizi ilgilendirmaz tmmı adamı verem etmeyin herkez kendine baksın ilkönce adam olun ondan sonra qonusun herkes haddini kişiliqini bilsin ondan sonra adam gibi yorum yapsın mal mal konusanların hepsi siz ne kdr insanların hayatına karışmaya meraklısınız kardeşim sizene ya alla alla isteyen istediqini yapar sizi kınıyorum allaha havale ediyorum asıl hayvan sizsiniz hadi Lan şunlara bak ya başlarım sizin hayvanınızada heaa insanız bizde allaha şükürler olsun müslümanızda bizde insan dışı bişeyde deiliz adam olmayı bilin ondan sonra yorum yabın daha cocuk cocuk konusuyosunuz daha yetişmememizsiniz yorumu bile nasıl yapılcagını bilmiosunuz sacma sapan konusuyosunuz herkezin kendine göre hakkı var ve istediqi gibi yaşardaaa yaparda bunu size sorcak diiliz tmmmı bizim mekan ortam sizi aşar yaşınız dha küçük oky bilip bilmeden konusmayın he o orspu lafıda töbe töbe ya hiç hoş diil aqıza hç yaqısmı0 ltfn yapmayın şöyle şeylerden bnm hayatım gayet ii güzel sizin mal mal laflarınızda hiç bozmazzzzz....HERKESSS HADDİNİ BİLSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EMOYUM EMOLUGUMADA LAF EDENLERİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM O KDRRR....

[Juni0r ém0JuqkK!!!...**]

rocker'aipq' dedi ki...

ya arkadaslar bosu bosuna tartısma yaratıosunzz bende bi emoyum ama turkceyi katletmiyorum ama emo olmayı sevıorum ve de insanları dış görünüşünden yargılamayın siz her gördüğünüz kişie ad mı verıosunuz emo bir tarzdr emoyum we ailem biraz karsı cıkıo ama sonuctu bu benım yasamım ve ben yasıyorum kimse karısamaz zaten turkıyede herkes özgürdür emo olabilirim ama bu demek değil türk deil yanlıs bır dusunce bu bırakın herkes kendı tarzını hayatını yasasın kimse kimseye karısamaz ayrıca ben ve emo ark.larım buradaki yazıya uymuyoruzz ben alkol weya benzeri zararlı madde kullanmıyorumm ama sunu bılın HERKES KENDİSİNDEN SORUMLU madem emoları beğenmiyorsun o zman laf da etme kendi yaşamına BAK!

Adsız dedi ki...

siz qimM oLuonusDa emoLara Laf eDionus yaaH qendinise baqın ilq öNce

Adsız dedi ki...

yha harbden milletin hayatından szene be sen desende nolacak sanki be senin hareketlerinlemi millet kendini düzeltecek...isteyen istedini yapar yha emolara laf atanların biyerleri kaşınıo heralde saten kıslançlıktan laf attıklarıda belli.. madem emoları sewöiosun bu sayfalara girip kirletmeyen kardesim herkez terbiyesini takınsınnn.. bune retbiyesizlik yha.. çok istiosan gel bhen seni emocy yaparım yanee.. allahın GERİLERİİİİ

Adsız dedi ki...

yhaa emolar haqqında chqq yanns düsünüosunuss...belqii tamamenn emonun ne oldugunu bilseydinis sizde emo olmaq isterdıniss..emolar coqq kötüü bisi deildirr aslında.sizz chqq cahılce düsünüsunuz.heb olumsuz yonlerınee baqıosunuzz.. sızz kendıı halınızden coqmu memnunsunuz ???

Adsız dedi ki...

ben walla emoları çok sevfiorum ayrıca berline gidince emo olucam ayrıca emoların dilini öğrenmek istiyorum emolara laf söylemyin herkez özgür istediği gibi yaşayabilir herkez isteyen takım elbise altına kundura ve beyaz çorap giyer isteyense yırtık fileli çorap damalı pantolon veya yırtık pırtık mini etek giyer herkesin kendine özgü tarzı war beqümm dadlum yanındaqım ayrıca emo lara bayılıyorum özentiyse özenti kimene dimi emojuklarım dadlularım bq bq

çileqli _jeliponnnn dedi ki...

herkznn kndihh tarzı hç kmseyi ilqilendrmiyoo size sorck deilz ne yapmaz qerektni siz oo kıro halinzle asıl çekilmiyosunuzz... ayıı qbisniz oqlumm devir deiştii isteyenn uyr isteynn uymazz kendii tercihnz boşu boşunaa haykırmyınn salaq salaq grmek istemiyosann bakma slh zoryla baktırmıyolarr dnyaya bi kere gliyozz nasıı yaşıcamızıa size sorckk deilzz

Anti emo dedi ki...

bence bu akım kendine boş şeyler arayan,kişiliksiz,özenti, olduğundan farklı,taklittt ama tamamen taklit yaşayan yeni jenerasyonun zavallı ve düşüncesizce tavırlarından oluşuyor.emoculuk farklı olmaksa neden hepiniz aynı şekilde foto çekiyorsunuz??ve tek bildiğiniz,tek kendinizi savunma yolunuz küfür mü??ki küfür zekasız mahlukatlara aittir.herkes kendi olduğu zaman özel ve güzeldir başka olmaya gerek yok.doğal olmaya çalışın ve öyle yaşayın.dadlu değil tatlı. siz uzaylımısınız neden güzel Türkçemizi katlediyorsunuz.yaptığınız aykırılık değil yalnızca güdülmek.gençlik nereye gidiyor?

Adsız dedi ki...

biz bi kere ne kişiliksiziz ne de özenti gençler bi tarz yapmışlar bunuda etrafa yayıyoruz kerkes ne düşünürse düşünsün herkesin tarzı milleti ilgilendirmez var ayrıca her emocu öle aynı dili konuşmuyo ve foto da çekmez etrafa bakın da görün ilk önce iyice bi araştırın emoları sonra gelip ortalığı karıştırın bizim türkçemizi kaybettiğimiz falan da yok ayrıca zekamızda gayet yerinde zekamız olmasayydı böle tarzı nasıl bulunurdu her emocular birbirine benzemez bazıları küfür eder bazıları atmez bu o kişiye bağlı bende emo olduğumdan bütün emocuları çok seviyorum unutmayın her emocunun kendine özgü davranışları vardır bu tarz aptal da değil saptalda ne derseniz diyin ben bütün emoları çok seviym evet hem etrafta sizden de çok dikkat çekiyoruz hem saçımızı emo kestirdik diye de hemen bu kesin bilmem ne demeyin insannların görünüşleri farklı olabilir içini bilmedikten sonra kimsenin birbirini eleştirmeye hakkı yok

Adsız dedi ki...

İnsanların hayat tarzlarına dini inanışlarına yaşayışlarına hatta söylemlerine bile saygı duyarım.Nasıl olmak istiyorsa olsun buna karışmam ama bizim milletimiz kökten eğitimsiz bu yüzden yanlış örnek olunuyo...gerçekten birşey olduklarını farkedildiklerini zannederler.Evet farkedilirler ama sadece sokaklarda farkedilirler.Hayatın geri kalanında hep yanlızlık içinde kalırlar toplumdan dışlanırlar.Toplumumuz gençliğinde ergenlik dönemini yaşayan gençlerde yaygın olan bu tarz giyiniş ve söylemler geçicidir ama dünyada bu bir felsefe haline gelmiştir.Sadece garipsiyorum acaba küpe takan bir erkek neyi amaçlıyor.Kızların dikkatini çekmekse sanmıyorum genelde kızlar bu tarz giyinenlere önce sempati ile daha sonra normal gibi bakarlar(arkadaşlarımdan biliyorum)Sonuç olarak saygı duyarım onlara ama saygı da beklerim....

Adsız dedi ki...

bi yerde okumuştum bu emolar hep aynı şeyleri giyinilermiş elbise değişme yokmuş bunlarda ya hepsi tam pislik insanlar bide bizim gibi normal insnalara kro diyolar kendileri ya ney hepsi pislik sürüsü bunlar dünyayı batırıyolar bide rock dinliyolar rockçılara kurban olsunlar emo ile rockın bence hiç bi alaksı yok bunlar uyuz kıçık insanlar eger böyle giderse bizim türklerde emolar çogalacak herkes bunlara özeniyor bunları durdurmak lazım kaçtane kız bunlar yüzünden evlerinden kaçtılar insanlara kötü örnek oluyorlar

anti emo

Adsız dedi ki...

OKUYUNDA ADAM OLUN SİZ YOLAN ÇIKMISSINIZ...

yha arkadaşlar size ne emolardan siz emolara hayvan derken kendinizi bu salakça laflarla hayvan ettiniz.türkçe bozmuş olduklarını nerden çıkardınız kendi aralarında kullandıkları şifreli konuşma gibi siz hiç mi yoq yha yannhıs gibi kelmeler kısaltmalar kullanmadınız onların yanlışını bulmadan önce kendinizi adam edin ve bilgilerin yanlış olduğunu düşünüyorum bir sürü emo arkadaşım var ve hiç biride böyle değil ayrıca emolar hep aynı kıyafetleri gimiyor.ve emolar günümüzde gittikçe çoğalıyor bu özentilik deil bir seçim boş yere burda atışıyorsunuz yha...onlarda insan hayvan değil arkadaşlar haksızlık ediyorsunuz bu bir seçim ne sizi igilendirir nede başkasını emolara laf etmek size mi kaldı ve bilginiz olsun önüne gelenlerle yiyişip yatmıyorlar ve cahil olan birileri varsa onlarda emolar hakkında bişey bilmeyip yanlış bilgi verenlerdir işiniz güçünüz mü yoqta emoları çekiştiriorsunuz kendinize bakında adam olun sölediğiniz laflara dikkat edin.ve bilginiz olsun yorumların hepsini okudum emolarla ilgili daha kapsamli bir arastırma yaptım ve bunların hepsini tarafsız sölüorum

serseri azra dedi ki...

ewt abicm işte emolr bu ya bnde emo yolnda ilrlerqn bnlrı izlerm ama bazılrı ynlış

nikki_carbon dedi ki...

evet haklısınız hepiniz emo olmalısınız yoksa toplumda ezik diye adlandırdıgımız kısımı kaybederiz bu kdr sacma bi işe yaramaz anlamsız geri kafalı bi tarz ve zihniyet olamaz,günümüzün siyah beyaz palyaçoları olarak her ne halt yapıorsanız sizden ricam çogu fotoda vermis oldugunuz kafanıza silah dayamış gibi pozunuz varya iste bu projeyi biran evvel hayata gecirip birer birer intahar etmenizdir...nerde abaza ancak onalr sizi bulur sayın sevgili emojuklar onlarda insan tabe gözleri agzı burnu olan her canlı insansa sizde insansınız cok haklısınız...Allahın ezikleri emo ne lan....purrrrpppp emo bir dünya markası olup malların bi araya gelerek olusturmus oldugu bir canlı toplulugudur...insan toplumundan kendi aptallıklarıyla dışlanmış olanların eziklerin bi araya gelerek hangimiz daha aptal oluruz sorusuna hergün cevap vermeye çalıtığı çalışanlarıyla dolu bir toplum...harikasınız çünkü her gecen gün işinizi daha iyi yapıorsunuz bi canlı ancak bu kdr aptal olabilir...jnmjıcqlarımmm

Adsız dedi ki...

Selam

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar başta söyleyeyim emo değilim. Rockçı, hip-hopçı, alevi, sunni, hristiyan, yahudi, musevi, ateist değilim. Ben insanım. Ben bireyim. Grup, tarz, görüş, din mesubu olmak zorunda da değilim. Herşeyden önce kendi aklım, fikrim, inancım var. Ben koyun değilim bana öğretilenlerin buyunduruğu altında altında bütün hayatımı mahvedeyim. Hayatım bana aitse, seçim de bana aittir. Ben özgürce yaşarım hayatı, yaşarken yeni şeyler deneyimler, beğendiğim düşünceleri seçerim. Dolayısıyla da istediğim herşey olabilirim. Ama biliyorum ki en doğrusu kendim olmaktır. Başkasının fikrini, düşüüncesini eleştirmek bana düşmez, size düşmez, ilgili şahıstan başka kimseye düşmez.
Arkadaşlar anlayın lütfen sizler bir topluma dahil olmakla birlikte, özgür bireylersiniz. Bırakın isteyen de kendi hayatını istediği gibi yaşasın. Eğer gerçekten bir problemi varsa ve sizin ise o konuları aştığınızı düşünüyorsa sizden yardım almak isteyecektir. Yardım isteyene yardım edin ama bilin ki bulun yolu şu an yaptığınız değildir. Bu işleri daha da kötüleştirmekten başka işe yaramaz.Şimdi dürüst olun ve kendinize şu soruları sorun:

- Gerçekten istediğim hayat mı yaşıyorum yoksa yaşadığım şartları mı beni şu anda yaşadığım hayatı yaşamaya mahkum etti?

- Ben gerçekten mükemmel miyim? Hiç mi hatam yok?

- Düşüncelerim bana mı ait yoksa münkün olsa başka türlü mü düşünürdüm?

- İnançlarım bana mı ait yoksa ailem, okulum, yaşadığım çevre mi beni buna inanmaya itti?

- İnandığımı şeylere gerçekten inanıyor muyum yoksa korkmasam aslında bunlara inanmadığımı itiraf edebilir miydim?

- Şu anda gerçekten olmayı istediğim yerde miyim? yoksa...

- Olmak istediğim kişi miyim? Bu Ben miyim?

Bilin ki sizi ilgilendiren tek hayat, yaşam biçimi kendinizin ki...
- En önemli soru ise şu: Hayatınız mutlu, huzurlu, neşe ve coşku içinde mi geçiyor?
Allah için dürüst olun? Kendinize karşı dürüst olun!

Biz Dünya'ya Sevgiyi yaymaya geldik, nefreti değil!..
Biz Dünyaya Hoşgörüyü bedenlemeye geldik, bağnazlığı değil!...
Bizler Dünyaya Barışı getirmek umudyla ve sözüyle geldik, savaşı değil...
Hoşgörü, tüm yaşam biçimlerine, tüm varoluşlara, tüm yaratımlara saygı duymaktır.
Bir şeye inananın çok olması onun gerçek olduğunu kanıtlamaz. Sizin gibi inandığınıza inanmayan bir kişi varsa, bu sizin haklı olduğunuzu göstermez. O tek kişinin inandığı şey gerçek geri kalan tüm dünyanın inancı yanlış olabilir?
Birisi için doğru olan, diğeri için yanlış olabilir. Sonuçta iki kişi de haklıdır.
Tek bir doğru yoktur. belki gerçek tektir ama parçalarına bakıp gerçek şudur diyemezsiniz. Gerçeği bilen Tek kişi Yaradandır.
İzin verin herkes Kendi Doğrularıyla yaşasın Kendi Hayatlarını...
İzin verin ve siz de kendi doğrularınızı yaşayın. Gerçek iman ettiğiniz şeydir.

nikki_carbon dedi ki...

durumu coq güsel izah etmissin adsız kardesim fkt tavsiyelerinde güzel fakat konudan farklı tartısılan hatta tartışması bile sacmalık olan durum EMOLUK yani aptallık bu bir seçim değil emoların yaşam stili hakkında gerekli acıklama yukarda yazılmıs okursan sevinirm YANİ BOŞ YAŞIYOLAR kardesim bu gecmiste zorlanma itilme hor görülme veya baska psikolojik sorunlardan olusan bi akım değil sadece özenti farklılık isteği ve tuhaf olma cabasından olusan bi grup görüldügü gibi bütün poazları sacmalık olakla beraber intahara sürekli meyilli isyan eden bi toplum YANİ BOMBOŞ ANLAMSIZ GEREKSİZ AMAÇSIZ SACMA BİR KAVİM

Unknown dedi ki...

ARKADAŞLAR BEN EMO OLMAK İSTİYORUM, içimde hep asi bir ruh oldu, adım özgür, yaşım 26, çapada oturuyorum, boyum 187 kilom 83, hukk mezunuyum, emo olabilir miyim, yardım ve arkadaşlık etmek isteyenler avnova@windowslive.com

Adsız dedi ki...

yaw kardeşim bu nasıl bir konuşma tipidir nasıl bir giyinme tarzıdır onların dediği beyaz çorap giyen elinde tesbih sallayan insanlar kurtardı bu vatanı sizin gibi tipsizler değil bide Buda Size Kapak nickli kardeşime katılıyorum size iyi oturtmuş lafı tebrikler...

Adsız dedi ki...

erkek adam olacak efendiliğini bilecek kızda sağda solda sürtmeyip oturucak evinde

Adsız dedi ki...

ya of arkadşlar vrya uzattkça uzatmşsnz amacınız ne hepimiz insan deqilmyz tmam anlatan şahıs çok iyi anlatmş ona lafım yok ama o dediqim kız kıza erkek erkeqe kız erkeqe erkek kıza dediqin olay die bişi yokkk oke!!!!
şimdi uzatamyn dha fazla okucam die vrya öldüm burda 1 ktp bitirmş kdr oldum yaniiiii saolun .D
bide bn izmirdeym alsanckta fln qörüorm hanii öyle durup qüvercn qibi bi o tarafa bi bu tarafa bkmıolar bide sudishco arkdşn dedqi herşeye katılıorm
herkes bna snde çk bnziosn dio tmam qiynşm bnzio saçım tipim bnzio ama onlar qibi deqlm ztn onlarda da hçbiş iyok yaniiiiiii arkdşnda dediqi qibi yanına bi erkek qldqnde tanşmk için arkdşm yanımda dövdü çocqu yk öyle erkeklere blmem napıolarmş blmem ne sallayomş yok öyle bşşşi anlamaya çalşn birs sdce bnde öyleym özqr yaşayorz ve kısıtlanmayıda sevmiorzzzzz eyr bu suçsa eVd o zmn biz suçluyuz ;)

Adsız dedi ki...

EmoLar En Azhındhan Khendi TArzLarınhı Yaşhıyolarh Sizhin Gibhi Nerdhe Kavgha .Ordha Bizh Yapmhıolarh Bhende Emoyum Kavgha EDhen Emo Görmedhim..;)Jnm

Adsız dedi ki...

çok seksi lan bunlar topluma renk lazım...:)) araba da da yiyişmiyolar ki götüremedm.

Gacal Tunalı dedi ki...

bu tiplere ve inandıkları sandıkları o savunularına cevap da veriyorsunuz ya valla çok alemsiniz :)) onların psikolojisi ortada,bi arayış içindeler.kendilerini gösterme,belli etme,dikkat çekme çabası içindeler.farklı olmak onlar için yaşam felsefesi. sorsanız emo mantığını,nereden çıktığını,neye inanıp neden böyle bi tarzı seçtiklerini bile bilmiyordur çoğu... gençlik sadece özentiden ibaret,yazık bu çocukların ailelerine... bi yerde eğitim eksikliği var bu ülkenin gençliğinin.hepsi melankoli durumunda geziyor,laf etsen intahar edecek gibi :)) umarım bu vatan,bu topraklar,bu bayrak,Atam'ın emaneti olan her şey bu tiplere kalmaz.bakarsanız hiçbirinin ağzından vatan,millet,Ata,bayrak çıkmaz... hepsi A.B.D. özentisi olmuş...

emojukssgirll dedi ki...

yha né dié laf édiosn qi bizm qéndi séçimimz vé biz qéndimizi böle ifadé édiorzz!! sizn qiym trzınıza yptnz séléré biz bi sé démiosq sizdé bişé déméynn !! ayrıca bisé özénti diénlér :D çoq yorm yapıosnz sanırm bu birscq içtén qélén qörqüszlqq .d

emojuqsss luciferr -)) dedi ki...

yhaa puff szn qibi beynszlerr bisii anlamslrr bu bizmm yaşm tarzmss size ne batıoo anlamıormm !! bi öznti emolrr yhani bise bnzemeye çalşnn kişlr varr bide emoluqu yşam tarznaa çevrnlerr bda biss qercq emolr oluorss =)) sizn quş beynnz almıo bnları bizm qiymmz sacımss piercinqlermss bizee =)) smdii abdll beynszcqlerr qendinzee qeln dilnizi tutnn !1

вєуzα dedi ki...

αун ѕιz кєη∂ηzє ßαкıη ßнєη ¢є ηє ѕαηıσѕηz кη∂ηzι ємσℓαя çнσq ∂нα∂ℓυ унα. ємσℓαя 0 кα∂αя ∂нα∂ℓυ кι :)
нм ємσℓαя çнσq ѕнєνмℓι ѕçℓαяυ νя..
¢ιχ qιуιηισℓαя. ρмρє ,ѕιун ¢нσηνєяѕє
внαуıℓıσям σηℓαяα. ємσℓαя αşqмѕηz. ємσ qηqℓαям ѕ.ç.ѕ кмѕє ємσℓαяı ∂şℓαмѕη σqє мι qηq . =)

stnist dedi ki...

qzeL bi tarz bnce. hosuma qidio bnim.

Adsız dedi ki...

emolari elestirenler kendilerine baksinlar once bikere bu dunyada herkez kendiyle mesuldur. emocularda fazla polemik yapmasinlar boktan sebeplerle. her iki tarafta kendine gelsin. bole birbinize dusun bunlar amerikanin oyunlari arkadaslar