Emo, Emo Resimleri, Emo Avatarları, Emo Kız Resimleri, Punk Resimleri,Emo nickleri: Mart 2008

31 Mart 2008 Pazartesi

Madness

Madness 'One Step Beyond' Lost Vaguenes

Talking Heads-Psycho Killer- Live

Talking heads klasiginin hos bir live versiyonu..

Roaring Jack

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri

Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin 13’üncüsü 3 Mart Pazartesi gecesi Gevende’nin sahne aldığı konserle başladı.


Geçtiğimiz yıl toplam 305 grubun katılımıyla rekor sayıda müzisyeni ve onların müzisyen dostlarını bir araya getiren Tuborg Roxy Müzik Günleri’nin 13.sü, dün gece, üç sene öncenin birincisi ve farklı tarzlarıyla kendi dinleyen kesimini hemen oluşturan Gevende konseriyle başladı.

13 yıldır Teoman, Nekropski Hayko Cepkin, Replikas, Dorian, Direc-t, Kurban, Gevende gibi birçok ünlü ismi müzik dünyasına kazandıran Roxy Müzik Günleri’ne katılım için genç müzisyenler, 3 Mart 2008 Pazartesi gününden 14 Nisan 2008 Pazartesi gününe kadar başvuruda bulunabilecekler.

BillBoard dergisi, Radyo Eksen, MTV Türkiye, Germir Palas tarafından da desteklenen Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri kendine güvenen, müzik üretmek isteyen tüm gençlerin çalışmalarını bekliyor!

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri jürisi şu isimlerden oluşuyor: Taner Öngür (Moğollor), Hakan Tamar, Ece Duyar (Tuborg), Murat Hasarı (müzisyen), Murat Meriç, Ömer Ahunbay ve Hakan Özer (Jinglehouse), Oğuz Kaplangı (Elec-Trip Records), Meltem Fıratlı (Billboard), Hakan Aldemir (MTV), Şirin Güven (Cumhuriyet), Berrin Karakaş (Tempo), Kaan Yüceil (Roxy).

Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri’ne nasıl katılabilirsiniz?
Tuborg 12. Roxy Müzik Günleri’ne katılmak isteyen müzisyen ve gruplar kendi besteleri olan en az iki parçanın yer aldığı demo CD’yi başvuru formuyla birlikte Roxy, Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:7 Beyoğlu adresine gönderebilecekler. 23 Nisan 2008 Çarşamba günü gerçekleşecek ilk elemenin ardından finale kalanlar, 24 Nisan 2008, Perşembe günü www.roxy.com.tr internet sitesinde açıklanacak. Finalistler 5-6-7-8 Mayıs tarihlerinde Roxy’de jüri önünde canlı performans sergileyecekler.

Roxy Müzik Günleri 2008 kazananları 15 Mayıs 2008, Perşembe gecesi açıklanacak. Yarışmada dereceye girenler para ödülünün yanı sıra Tuborg, Roxy ve Jüri özel ödüllerini de kazanma şansı yakalayacaklar.


Tuborg 13. Roxy Müzik Günleri Takvimi

3 Mart- 14 Nisan 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri başvuru tarihleri
23 Nisan Finalistlerin belirlenmesi
24 Nisan Finalistlerin açıklanması
3 Mayıs Roxy Müzik Günleri Müzik Atölyeleri
5 Mayıs I. Performans Gecesi
6 Mayıs II. Performans Gecesi
7 Mayıs III. Performans Gecesi
8 Mayıs IV. Performans Gecesi
15 Mayıs 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri Ödül Gecesi

Mor ve Ötesi’nin Klibi Çekildi

2008 Eurovision’a katılacak olan Mor ve Ötesi, şarkının klibini çekti. Hayranlarının ilk söylediği şey klibin çok ilgi çekici olması.


Çekimleri 4 gün, post prodüksiyonu ise 3 hafta süren, yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstlendiği “Mor ve Ötesi” grubunun Eurovision şarkısı “Deli”nin video klibi gösterime girdi.

Yaklaşık 60 kişilik bir ekibin çalışmasıyla, 16 mm film formatında ortaya çıkan klipte, sanatçı Şekip Davaz’ın yaptığı heykeller kullanılarak sıra dışı bir hikaye ortaya kondu.

Öte yandan, Belgrad’daki “53. Eurovision Şarkı Yarışması”nda yarışacak olan 43 şarkının video kliplerini sitesinde yayınlayan “www.eurovision.tv”, “Deli” için çekilen video klibini de listesine ekledi.

28 Mart 2008 Cuma

Grup Yağmur 24 Şubat Gölge Rock Bar 'da

Grup Yağmur Adıyla 2002 yılından şu ana kadar Ankara içi ve çevre iller olmak üzere bazı üniversitelerin bahar şenlikleri ve genelde ankara icindeki belediyelerin yaz şenliklerinde konserler verdik..TRT GAP,TRT 1 ve SES TV’de bazı programlara konuk olduk ve kendi bestelerimizi seslendirdik.Zaman zaman yine t.v programlarına katılıyoruz.YAĞMUR olarak tek isteğimiz içimizdeki melodileri ve duygularımızı hiç tanımadığımız insanlarla paylaşmak ve şarkıları hep bir ağızdan söylemek.Bizi yanlız bırakmayan siz dinleyenlerimize çok teşekkur ediyoruz.Bizi dinlemeye devam edin.Not: Ön grup olarak Takdir-i İlahi 1 saatlik bir performans sergileyecek.


Kapı açılış : 18:00Giriş 7.5 YTL + 1 Bira

Saklıfest 2008 Festivali Başlıyor !!

Bu yıl 3.sünü 5-8 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival F.d, mor ve otesi,Aslı,Vega,Yakup gibi değerli sanatçıları ağırlayacak.


Saklıfest 2. Gün-Emre Aydın-Arto Tunçboyacıyan &Yaşar Kurt-Seksendört
Saklıfest 3. Gün-Manga-Vega-Yakup
Saklıfest 4. Gün-Feridun Düzağaç-Aslı-Gripin-Badem
Bilet fiyatı : 25 ytl (ön satış - sınırlı : 20 ytl)

Mor ve Ötesi Hayranlarından Eurovision'a Tam Destek!

"Deli" adlı şarkıyla, Mor ve Ötesi sevenlerinin "playback" yapacağı video klip görüntüleri tüm hayranlardan toplanıp bir videoda birleştirilerek gruba hediye edilecek.
Videonun montajının da site üyeleri tarafından yapılacağı bu aktiviteye katılmak isteyen Mor ve Ötesi dinleyicileri http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,20572.0.html%20adresinden bilgi alabilirler.

27 Mart 2008 Perşembe

Roaring Jack

80'lerden iskoc, komunist grup.

26 Mart 2008 Çarşamba

Erkek Emo Resimleri





1 Mart 2008 Cumartesi

Tek Resimde 20 Avatar Bir Arada



20 Ayrı avatarın bulunduğu süper bir resim ;) Paint yardımı ile süper avatarlarınız olabilir ;)